Vedete din Romania

Andreea Marin Banica revine pe "sticla"

Andreea Marin Banica revine pe micile ecrane cu un interviu realizat in calitate de membru al juriului in proiectul “Zece pentru Romania”. Interviul cu actrita Anamaria Marinca va fi difuzat in seara de Inviere la Realitatea tv.

Intalnirea dintre Andreea Marin Banica, director editorial al revistei Business Woman , si interpreta Otiliei din filmul de succes “ 4 luni, 3 saptamani si 2 zile ” a avut loc in Germania.

Filmat in Germania

Filmarea a fost realizata in exclusivitate pentru Realitatea TV in inima Saxoniei, pe platourile noii productii internationale The Countess. Interviul va fi difuzat in doua Editii Speciale: pe 26 aprilie la ora 19:15  si, in reluare, in a doua zi de Paste, pe 28 aprilie la ora 22:15.

In acest program vor mai aparea regizorul filmului “4 luni, 3 saptamani si 2 zile“, Cristian Mungiu, dar si actrita si regizoarea filmului “The Countess”, Julie Delpy.

“Am intalnit intr-un singur om doua calitati pe care arareori le gasesti impreuna: modestie si talent. Desi palmaresul impresionant pe care il are deja Anamaria Marinca la varsta aceasta  te face sa te astepti a te intalni cu o “diva” in devenire, primesti in schimb o rafinata lectie de viata”, a declarat Andreea Marin Banica despre actrita.

Cea mai iubita romanca 

Anamaria Marinca a primit de doua ori la rand, in ianuarie si in februarie, titlul de “cea mai iubita romanca” la “Bursa Valorilor Romanesti” din cadrul proiectului Realitatea TV “ 10 pentru Romania ”.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare