Vedete din Romania

#andreea marin banica #lucian mandruta #martisor

Andreea Marin Banica vinde martisoare in scop caritabil

Andreea Marin Banica va vinde martisoare si felicitari la primul targ de martisor dedicat copiilor cu deficiente de vaz si auz.

Bazarul de Martisor, in cadrul caruia se va desfasura actiunea, va avea loc la Carrefour Orhideea, incepand de astazi, ora 13. 

La targ vor participa copii cu probleme de vaz si auz si reprezentantii fundatiei Light into Europe, una dintre organizatiile non-guvernamentale care se ocupa de problemele lor. 

Alaturi de Andreea va fi prezent si Lucian Mandruta. "Sunt alaturi de acesti copii de mai bine de 10 ani, iar in vremurile acestea de criza chiar trebuie sa iesim in public pentru a dezlega pungile oamenilor. Sper sa-mi mearga bine ca vanzator, fara prompter!", a declarat Lucian Mandruta.

Iata mesajul integral al Andreei Marin Banica:

Targul este organizat in beneficiul acestor copii care, alaturi de cei peste 85.000 de nevazatori si 30.000 de adulti cu deficiente de auz din Romania, se confrunta in fiecare zi cu probleme legate de izolare si discriminare. In afara acestora, zeci de mii de copii cu deficiente de auz sau de vedere sufera din cauza marginalizarii. Dat fiind numarul foarte mic de scoli dedicate lor, cei mai multi dintre acesti copii sunt ingrijiti in familie, fara a avea acces la educatie adaptata nevoilor specifice si apoi la un loc de munca.

Bazarul de Martisor ce se va desfasura in zilele de 25 si 26 februarie la Carrefour Orhideea isi propune sa stranga cat mai multe fonduri in beneficiul acestor copii, ce vor fi folosite pentru a edita si tipari manuale in limbajul Braille, precum si pentru a acorda ajutor sutelor de familii care au in ingrijire un membru nevazator sau surd.

Sprijin cu tot sufletul acest demers de suflet al Fundatiei Light into Europe si voi fi alaturi de copii, reprezentanti ai fundatiei si alti invitati maine, la Carrefour Orhideea, pentru a pune umarul la vanzarea cat mai multor martisoare si felicitari.

Va asteptam, asadar, la Bazarul de Martisor sa descoperiti primavara din inima si imaginatia copiilor!

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare