Vedete din Romania

#Tuncay Ozturk #andreea marin #stefan banica jr #relatie turc

Andreea Marin, din nou singura. Declaratia socanta a iubitului turc

La doua zile dupa ce Zana spunea ca relatia ei cu fizioterapeutul Tuncay Ozturk are potentialul de a deveni foarte serioasa, tanarul turc a declarat ca s-au desparit. 

La doua zile dupa ce Andreea Marin a declarat intr-un interviu ca relatia ei cu Tuncay Ozturk este una cat se poate de serioasa, turcul a anuntat ca cei doi s-au desparit. "Eu si Andreea suntem prieteni foarte buni. Dar am luat decizia sa nu mergem mai departe cu aceasta relatie. Am renuntat la relatie. Va multumesc mult pentru respectul pe care l-ati avut pentru relatia noastra", a declarat tanarul iubit al vedetei, potrivit wowbiz.ro

Luni, la emisiunea Happy Hour de la Pro Tv, Andreea Marin parea insa foarte increzatoare in viitorul relatiei sale. Mai mult, ea i-a cerut acordul lui Stefan Banica Jr sa plece impreuna cu fiica lor intr-o vacanta in Turcia. 

"Da, sunt impreuna cu un om. Am ales sa traiesc firesc, sa nu ma ascund. Am ajuns la un punct in care am dorit sa stie lumea despre prietenia noastra. Nu sunt obligata sa dau detalii. Cand sunt vazuta la bratul cuiva, este clar de ce se intampla. (...) Avem o relatie cam de doua trei luni, dar in mod serios, cam de o luna", a spus Andreea, dupa ce paparazzi au surprins-o la cumparaturi la bratul tanarului fizioterapeut. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare