Vedete din Romania

#slabit #dieta #andreea marin #cum sa #vedete #sport

Andreea Marin este de nerecunoscut! Uite cat de mult a slabit

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone. De-a lungul anilor ea nu a incetat sa ne uimeasca cu stilul sau excentric, uneori, ori cu stilul de viata inedit pe care il duce. Pe langa faptul ca Zana surprizelor isi ingrijeste casa si frumoasa sa gradina, aceasta are o grija deosebita si pentru corpul sau. Andreea Marin isi impulsioneaza fanii sa duca un stil de viata sanatos si le arata cum ar trebui sa o faca!
 
Deja nu mai este un secret ca Andreea Marin duce un stil de viata sanatos. Pe timpul verii consuma produsele bio crescute, chiar, de ea in gradina din spatele casei. Dar pe langa o dieta bine echilibrata frumoasa bruneta nu neglijeaza nici activitatile sportive, ea fiind constienta de beneficiile pe care le aduce un stil de viata activ. Nu doar ca ea face miscare, dar ii sfatuieste si pe fanii de pe retelele de socializare sa faca la fel: "Cine zice că-i ușor sa începi ziua cu efort? Nu e. Dar sigur după sport ai alta energie și putere. Mintea limpede. Stare constructiva. Și eficienta. Încearcă!" este mesajul lansat de prezentatoarea tv pe unul dintre site-urile sale de socializare.
 
Acestea sunt cateva dintre mesajele pe care fanii i le-au trimis Andreei Marin: "Un exemplu ca intotdeauna...multumim pt motivatie! Eu sunt mamica a 3 minuni, locuiesc in Uk, nu am timp de sala, dar,de o luna fac sport acasa, deja se simte diferenta."; "
La cât de extenuată arati, parca îmi este frica sa încerc 😁" ; "Sunteti o doamna bine pentru varsta dvs.,dar mai bine va sta mai plinuta,asa cum sunteti acum pareti a fi bolnava ."
 

Iata cat a slabit Andreea Marin

Sursa foto: Arhiva persona/ Instagram.com/ Facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare