Vedete din Romania

#Geambasu #victime colectiv #vedete intern #showbiz #andreea marin

Andreea Marin, in doliu!

Andreei Marin i-au “inghetat simturile” atunci cand a fost facut anuntul ca Ioana Geambasu,  tanara de 18 ani, internata la Spitalul Sfantul Ioan, victima a incendiului, a incetat din viata luni dimineata.

“Ieri, cand am primit mesajul care-mi spunea ca Ioana a devenit inger, simturile mi-au inghetat. Nu am plans imediat, am incercat sa fiu tare, sa fiu sprijin in vorbe, am inchis bine in suflet neputinta ca toata zbaterea si speranta din zilele trecute pentru ca si Ioana sa aiba o sansa la viata au fost in zadar... nu am putut asterne nici un cuvant pana azi... Multumesc, Angela Gheorghiu, pentru ca ai raspuns imediat cu generozitate apelului meu de a ajuta, multumesc oamenilor buni din Ministerul Sanatatii care mi-au raspuns si au incercat tot ce se putea face... sunt cu toata inima alaturi cei dragi Ioanei... Dumnezeu sa iti dea odihna si sa ne luminezi din cer, inger bland...”

Ioana Geambasu avea doar 18 ani si visa sa ajunga arhitect. A fost olimpica la matematica si engleza si a terminat liceul ca sefa de promotie. A luat Bacalureatul cu media 9,51.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului