Vedete din Romania

#divort #femei #familie #incredere #andreea marin #defecte

Andreea Marin: "Inainte nu stiam ce merit si acum am invatat ca pot mai mult"

Andreea Marin a facut recent noi marturisiri despre ea dupa divortul de Stefan Banica Jr. Vedeta a vorbit intr-un interviu despre cum ar trebui sa perceapa o femeie o despartire si despre increderea in sine a acestora.

Andreea Marin a marturisit, in primul rand, ca, in ciuda statului sau de persoana publica si perceptia de femeie puternica pe care o emana, ea este o femeie normala care are defecte ca orice alt om.

"Nu sunt femeia perfecta si nu am un manual de utilizare pentru noi, ca femei, dar, cu siguranta, trebuie sa intelegem ca meritam sa ne respectam pe noi ca sa putem fi respectate de altii. E, din pacate, o lectie pe care femeile de la noi nu o cunosc sau nu o aplica si atunci se mira de ce nu primesc, la randul lor, apreciere, iubire, respect [...]", a spus Andreea.

In privinta divortului de Stefan Banica Jr, Andreea a povestit ca viata sa nu s-a schimbat foarte mult dupa acest moment.

"Viata mea dupa divort nu e cu mult diferita. Viata noastra n-ar trebui sa se imparta in: inainte si dupa divort. Viata noastra ar trebui sa se imparta in: inainte nu stiam ce merit si acum am invatat ca pot mai mult. Despre asta e vorba. E vorba, din nou, despre respectul pe care ni-l acordam noua insine si despre increderea ca meritam mai mult in viata", a mai povestit Andreea Marin.

Sursa foto: arq.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului