Vedete din Romania

#Andreea Marin la scoala #copilarie Andreea Marin #andreea marin

Andreea Marin, eleva. Vrei sa stii ce note avea?

Andreea Marin, care acum isi pregateste fetita pentru scoala, a fost, in copilarie, un elev de nota 10. Zana, care si-a petrecut copilaria in Roman, era una dintre cele mai bune eleve din scoala. Era extrem de constiincioasa si avea rezultate exceptionale la invatatura.

Putini stiu insa ca Zana mai are si alt nume. Numele complet al acesteia, asa cum apare in catalog este Andreea Marin Violeta. Mai mult, Andreea Marin are numai note mari, iar profesorii isi amintesc ca era o eleva exemplu.

"Era constiincioasa, se pregatea cu maxima seriozitate la toate obiectele si se implica în toate activitatile. Era un lider formal, prietenoasa cu toti colegii. Facea parte din formatia de dansuri moderne a scolii. In acelasi timp, arata o fire sensibila si o pretuia nespus pe mama ei. As putea spune ca era copilul pe care orice cadru didactic si l-ar dori ca elev", spune Ecaterina Popa, directoare la scoala nr. 7 din Roman, scoala la care a invatat Andreea Marin, potrivit libertatea.ro.

Mai mult, in perioada scolii, Andreea Marin a studiat pianul si a facut sport de performanta (handbal). In plus se implica in tot felul de activitati si evenimente organizate de scoala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului