Vedete din Romania

#Andreea Marin dezbracata #Andreea Marin sauna #andreea marin

Andreea Marin, “mai frumoasa dupa fiecare divort”. Cum arata dezbracata

Fanele Andreei Marin sunt de parere ca, de fiecare data cand divorteaza, “Zana”devine tot mai frumoasa. Cel putin asa i-au scris in comentariile fotografiei in care apare dezbracata la sauna! Vedeta a recunoscut ca nu este pentru prima data cand i se spune acest lucru!

“A meritat aventura prin nameti pana la Brasov. (...) Mereu ocupati, mereu fara timp pentru noi, mereu alergand pentru a face si una, si alta, uitand ca avem nevoie, macar din cand in cand, de o balanta corecta si de putina iubire si pentru noi insine. Dupa vacanta, am regandit dieta de zi cu zi, iar de azi am trecut la detoxifierea bazata doar pe lichide, pentru 3 zile : supe gustoase, ceaiuri, sucuri naturale consistente. Nu, nu mi-e foame, am toti nutrientii necesari si asta imi da o energie nemaipomenita pentru a face , de dimineata pana seara, tot ce ma asteapta aici, sub indrumarea specialistilor. Cum am ajuns, am inceput cu supa, apoi o sauna de 30 de minute, acum sunt la procedura de modelare corporala numita radiofrecventa, urmeaza masajul thai si discutia cu nutritionistul. Zilele urmatoare, plimbari pe munte dimineata, yoga, sport, hamam, masaj terapeutic, ozonoterapie, pilates, tratament facial si bineinteles, dieta sub indrumarea specialistului. Cum am promis, va tin la curent”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare