Vedete din Romania

#operatie Andreea Marin #Andreea Marin operata #andreea marin

Andreea Marin, pe masa de operatii

Andreea Marin a marturisit ca in curand va suferi o interventie chirurgicala, dupa intoarcea sa din vacanta.

Vedeta si-a asigurat insa fanii ca nu are o problema grava de sanatate, insa trebuie sa faca aceasta mica interventie.

"Va fi, nu a fost înca (operatia n.r). Abia am descoperit doctorul. Am vrut sa fac operatia la noi acasa. Nu este ceva grav, abia sapamana viitoare voi putea povesti. Atata vreme cat nu stiu rezolutia doctorului va spun saptamana viitoare. Nu ma plang oricum ar fi viata", a declarat Andreea Marin în cadrul emisiunii "La Maruta", potrivit ele.ro.

Cu cateva zile in urma, Andreea Marin posta pe pagina personala de facebook o poza in care apare intr-o sala de operatii. Aceasta povestea ca si-a gasit medicul care urma sa o opereze insa nu a precizat ce problema de sanatate are!

"Pe lista mea de prioritati si de vise ce asteapta a deveni realitate, am trecut si o problema... mica. Asa am si scris-o: cu litere mici, deloc apasat, genul acela de rand pe care iti spui ca il poti cobora si mai jos in lista, daca va fi nevoie. Nu-mi sta in fire sa ma plang de ceea ce nu e intocmai in regula cu mine, mai degraba ma pun pe treaba si repar. Imi impun sa nu trec cu vederea ceva ce tine de sanatate. Inertia ma indeamna sa scriu cu litere mici, asadar, dar imi amintesc apoi ca am invatat un lucru simplu in ultimii ani, si nu pe calea usoara, un lucru pe care cu totii adesea il pacatuim prin uitare: fara sanatate, niciun vis nu are sanse, nici aripi, nici sens. Asa ca ma intorc din drum si rescriu, de data aceasta cu majuscule: DE REPARAT, CAT MAI CURAND, SANATATEA", a scris vedeta pe contul sau de Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare