Vedete din Romania

#despartire #andreea marin #facebook #iubit turc #presiune mediatica

Andreea Marin, prima declaratie dupa despartirea de iubitul turc

Dupa ce iubitul turc al Andreei Marin, Tuncay Ozturk, a anuntat aseara pe pagina sa personala de Facebook ca relatia lor s-a terminat, fosta "Zana a Surprizelor" a tinut sa faca unele precizari in acest sens, tot pe reteaua de socializare.

Andreea Marin a confirmat si ea despartirea de tanarul sau iubit si a mentionat ca separarea s-a facut de comun acord si ca o mare parte din vina apartine presiunii mass-media.

"Bine v-am regasit, dragii mei! Eu si prietenul meu, Tuncay, am decis impreuna ca presiunea mediatica excesiva asupra relatiei noastre poate face mult rau membrilor familiilor noastre, care nu sunt obisnuiti cu acest mod de viata si mai ales copilului meu, astfel incat hotararea noastra este sa ramanem doar prieteni pentru moment, fara alte conotatii date legaturii noastre", a scris vedeta pe pagina sa personala de Facebook.

Andreea Marin a adaugat ca toate speculatiile din presa privind motivele despartirii nu sunt intemeiate.

"Intrucat telefoanele, mailurile si urmaririle de tip paparazzi fac imposibila o desfasurare fireasca a lucrurilor si intrebarile de natura intima, precum si speculatiile sunt cu mult disproportionate fata de realitatea noastra, am decis impreuna ca fiecare dintre noi sa anunte acest lucru pe facebook-ul sau", a mai scris Andreea Marin.

Sursa foto: unica.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare