Vedete din Romania

Andreea Marin s-a maritat in SUA cu Banica jr.

Prezentatoarea emisiunii Surprize, surprize, Andreea Marin, a facut o surpriza de proportii tuturor cunoscutilor ei si l-a determinat pe Stefan Banica jr . sa o ia de nevasta. Casatoria a avut loc in urma cu cateva saptamani, in timpul vacantei petrecute de cei doi in SUA. Vestea a fost raspandita la numai cateva zile dupa ce diva a fost aspru criticata de presa si bine mustruluita chiar de Banica pentru inspiratia de a-l premia fara numar pe acesta in show-ul Cei mai iubiti.

O femeie fericita ar trebui sa fie Andreea Marin dupa ce in luna ianuarie si-a oficializat relatia cu Stefan Banica jr. pe care a recunoscut ca-l iubeste si alaturi de care a petrecut o minivacanta in SUA. Casatoria oficiata in orasul Clark, in apropiere de New York, a fost recunoscuta si de Primaria sectorului 3 din Capitala, actele de inregistrare si in Romania a actului de casatorie fiind deja depuse.

Cei doi s-au casatorit la numai o luna dupa ce au aparut primele zvonuri cu privire la o eventuala sarcina a Zanei Surprizelor. In urma cu cateva luni Andreea Marin a inceput un tratament de fertilizare, s-a mutat la Stefan Banica, inlocuind-o pe Camelia Constantinescu, iubita acestuia de atunci si aparea prima oara in public la bratul acestuia.

Intentia vedetei parea clara: vrea sa se aseze la casa ei. Si ca la un veritabil maraton, in trei luni Andreea a rezolvat aceasta ecuatie din care n-au lipsit sarutarile patimase in vazul lumii, participarile la proiecte comune , informatiile despre o eventuala sarcina, la scurt timp casatoria, apoi zvonurile despre pierderea sarcinii . Vestea casatoriei a aparut intr-un moment foarte delicat pentru cei doi proaspat insuratei: la numai cateva zile dupa ce acestia au trecut printr-un scandal de proportii declansat pe platourile de filmare a show-ului Cei mai iubiti, gazduit de Andreea.

Pentru ca aceasta l-a pus intr-o situatie penibila, acordandu-i trei dintre cele patru premii la care a fost nominalizat, Stefan Banica jr. a trebuit sa suporte ironiile tuturor celor aflati pe platoul de filmare care s-au distrat pe seama lui. In culise au inceput reprosurile, Stefan fiind vizibil iritat de premiile oferite de Andreea. Discutiile in contradictoriu au continuat acasa cand cearta dintre cei doi soti s-a facut auzita pana la etajul inferior, Stefan reprosandu-i vedetei nu doar premierea neinspirata, ci si stilul ei prea posesiv. Dupa cateva ore de discutii, Andreea a fost vazuta iesind singura din bloc si demarand in tromba la volanul masinii sale. Stefan si Andreea s-au impacat a doua zi, cand diva a revenit la domiciliul conjugal, peste cateva zile aflandu-se in presa ca cei doi s-au si casatorit.

Stefan Banica jr. si Andreea Marin au avut prima colaborare in 2002 cand ea i-a fost partenera in videoclipul piesei Te iubesc femeie. Amandoi spuneau atunci ca este doar o colaborare profesionala si ca nu se pune problema unei relatii amoroase intre ei. Stefan si Andreea s-au reintalnit dupa 3 ani si de aceasta data relatia lor nu a lasat nici un dubiu: au devenit un cuplu.

Despre evenimentul care ar trebui sa fie unul fericit pentru amandoi sotii, colegii de serviciu ai divei spun ca nu stiu nimic, ba mai mult, ca nici nu cred ca asa ceva s-ar fi intamplat din cauza starii tensionate dintre ei. Cele doua vedete n-au putut fi contactate.

Stefan Banica jr. si Andreea Marin au incercat sa pastreze in cel mai mare secret evenimentul care i-a facut sot si sotie. Pentru ambele vedete este cea de-a doua casatorie, Andreea mai purtand verigheta pe deget in timpul casniciei cu Cristian Gheorghita, iar Stefan Banica jr. avand la activ mariajul cu Mihaela Radulescu

(continuarea in Libertatea )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare