Vedete din Romania

#andreea marin #showbiz #Tuncay Ozturk #vedete intern #scandal Andreea Marin

Andreea Marin, scandal monstru in public cu sotul turc

Andreea Marin a lasat manierele de zana deoparte si s-a certat in public cu sotul sau, medicul turc Tuncay Ozturk. Paparazzii revistei Spy au reusit sa surprinda o cearta apriga intre cei doi.

Sase luni. Atat se pare ca a durat linistea si in proaspata familie a Andreei Marin. Zilele trecute, pe o banca din Cismigiu, "Zana surprizelor" a fost vazuta in vreme ce tuna si fulgera la adresa sotului sau.

CITESTE SI:

Antonio Banderas, amator de petreceri deocheate?
Bacalaureat 2014. Narcis Ianau a absolvit cu nota...

Paparazzii revistei Spy au reusit sa surprinda cearta, care a durat in jur de jumatate de ora. Tonul si cuvintele apasate rostite de Andreea l-au facut pe sotul sau sa se uite in gol si sa isi indrepte privirea spre cer, mai noteaza jurnalistii publicatiei.



De teama sa nu fie filmata sau auzita, Andreea a incercat sa isi acopere gura in timp ce ii aducea reprosuri grave lui Tuncay. "Aceasta situatie trebuie rezolvata urgent", i-ar fi spus, printre altele, vedeta sotului ei.



Potrivit fotografilor care au surprins scena, spiritele s-ar fi incins si mai tare cand cei doi au ajuns in masina. Convinsi ca nu ii vede nimeni, cei doi au inceput sa se certe si mai tare, iar "Zana" a ridicat degetul ostentativ catre sotul ei. In cele din urma, Tuncay nu a mai suportat reprosurile sotiei sale si i-a replicat cu un gest pe care jurnalistii revistei Spy l-au interpretat ca fiind : "Ce ai, femeie, esti nebuna la cap?".

Sursa foto: cancan.ro, pentruea.md

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului