Vedete din Romania

# andreea marin nunta #Andreea Marin inel # andreea marin iubit #andreea marin

Andreea Marin se marita. Iubitul sau i-a oferit un inel de logodna cum a purtat Printesa Diana

Andreea Marin traieste de mai bine de doi ani o frumoasa si discreta poveste de dragoste cu Adrian Brancoveanu, consul al Romaniei in Libia. 

Cei doi si-au tinut departe de ochii publicului si ai presei relatia, iar de curand s-au logodit. Andreea Marin a postat pe o retea de socializare mai multe fotografii in care apare purtand un inel superb, la mana stanga. Inelul l-a primit cu ocazia sarbatorilor pascale, pe care cei doi indragostiti le-au petrecut la Londra. 

Bijuteria absolut superbă este din aur alb cu safir albastru şi costă în jur de 5.000 de euro. Modelul este o replică identică a celui mai cunoscut inel din lume. Andreea Marin poartă pe degetul inelar de la mâna stângă un inel la fel ca cel pe care îl avea Prinţesa Diana.

"Este o replică a inelului Prințesei Diana. Și eu, la rândul meu, sunt prințesa cuiva. E un dar care înseamnă împlinire în doi, nu un inel de căsătorie", a spus Andreea Marin, la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Cât despre o eventuală căsătorie, vedeta a spus că un act nu leagă două persoane.

‘Eu am învățat că poți avea un act și să fii nefericit cu actul acela sau poţi să nu îl ai şi să te simţi mai implicat ca oricând’, a mai adăugat aceasta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului