Vedete din Romania

#rivale #vedete intern #showbiz #andreea marin #mihaela radulescu

Andreea Marin si Mihaela Radulescu, rivale in continuare. Ce declaratii face Zana!

Au iubit acelasi barbat cu care au fost si maritate, au impartit scena si fanii. Rivalitatea dintre Andreea Marin si Mihaela Radulescu este binecunoscuta, iar „Zana” vorbeste in premiera despre relatia dintre ea si "Diva de la Monaco".

Intr-un interviu acordat revistei "Ciao!", Andreea spune ca ea si Mihaela Radulescu nu au prea multe in comun. "Suntem persoane total diferite, abia acum sunt atatia oameni care spun ca vad diferenta. Alegerile noastre de viata sunt diferite si cred ca asa este firesc sa ne vedem de viata, fiecare pe traiectoria sa", le-a declarat Andreea reporterilor.

Andreea nu a dorit insa sa vorbeasca despre fosta ei casnicie, cea cu artistul Stefan Banica jr, si a explicat ca singura lor legatura este Violeta, fata pe care o au impreuna. "Nu vreau sa vorbesc despre o casnicie trecuta si nu ii vad rostul, spun doar ca am facut un lucru minunat cu fostul meu sot, un copil care ne va lega si de acum inainte si acesta este cel mai important aspect al casniciei noastre, in rest toate trec si nu pot decat sa ii doresc ce e mai bine tatalui copilului meu", a mai spus Andreea.

In interviu ea a vorbit si despre relatia cu sotul ei pe care, desi e mai tanar cu 11 ani decat ea, il considera un barbat extrem de matur. "Nu m-am asteptat la atata maturitate la un barbat care are sub 30 de ani, pe hartie, dar cu siguranta peste 40, adica peste varsta mea, in realitate", e de parere Andreea Marin.

CITESTE SI:
Medicii, despre Gabriel Cotabita: "Din pacate..."
Iata care e ora exacta la care il poti face pe barbat sa te asculte
Jihadistii ameninta Romania, dupa ce au rapit un roman


Sursa foto: reginele.ro, acasatv.md
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului