Vedete din Romania

Andreea Marin si Stefan Banica: cine e cocosul?

Geloasa foc, Andreea Marin nu-l mai scapa o clipa din ochi pe Banica jr. Daca la inceputul idilei diva pasea spasita alaturi de iubitul ei, acum ea a luat fraiele relatiei, iar cantaretul pare cu spatele la zid.

Daca nu demult Andreea mergea cu un pas in urma proaspatului ei iubit, acum vedeta a inceput sa arate care e adevaratul raport de forte. Revista Star dezvaluie ca vedeta TVR nu mai este doar iubita cantaretului, ci si coregraful si garda de corp a acestuia. Altfel stateau insa lucrurile acum cateva luni. La primele iesiri impreuna, Andreea il lasa pe Banica sa vorbeasca pentru ea. "Nu o mai intrebati si pe ea", spunea Stefan cand iesea de mana cu Andreea de la concertul lui Collins.

FEMEIE DE AFACERI

Insa atitudinea de atunci a Andreei nu se potrivea cu imaginea pe care diva si-a cladit-o de-a lungul anilor. Nu o singura data s-a vorbit despre "sefa Andreea Marin". Cea care conduce cu mana de fier cateva firme, partenera de afaceri a lui Lazarov sau care isi controleaza cu asprime subalternii.

SCHIMBARE RADICALA

Dar, de cand si-a facut aparitia la bratul lui Banica jr., Andreea s-a schimbat radical. A refuzat sa dea declaratii la lansarea ultimului album al lui Stefan pentru ca: "E ziua lui".

MATA BLANDA

Insa, dupa ce s-a mutat in casa lui Banica jr., Andreea e alta. Surse apropiate vedetei au povestit ca aceasta era foarte posesiva in . Atitudine pe care o adopta si acum. Surprinzator, mai ales ca mai toti se asteptau la asta din partea lui Banica jr., care are o reputatie de barbat ce-si tine femeile sub control. Se pare ca Banica i-a iertat Andreei unele gesturi despre care se spune ca l-au infuriat. Ca lansarea videoclipului lui in timpul emisiunii "Surprize! Surprize". Emisiune in care au fost difuzate si cateva secvente tandre cu ei doi. Lucru de care Stefan nu avea habar. Sau emisiunea "Sase, vine presa!" unde Andreea a povestit cam multe despre amorul lor.

EVADARE

Se pare ca singurele momente in care Sefan mai scapa de posesivitatea Andreei sunt cele petrecute la sala de sport . Unde se spune ca a fost auzit plangandu-se. Academia Catavencu sugereaza insa ca Andreea nu e la fel de cuminte cum ii pretinde partenerului. Ca ea ii face dese vizite la birou lui Ion Tiriac, milionarul despre care s-a spus (si ea n-a negat) ca ar fi avut o relatie sentimentala.

ZANA ISI NEGLIJEAZA EMISIUNEA

Angajatii Andreei trec acum printr-o perioada de relaxare, spun surse din TVR. Si asta pentru ca, de cand este ocupata sa-l tina pe Banica sub control, Andreea intarzie cu orele la filmari, iar atunci cand ajunge este deconcertata complet.
Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare