Vedete din Romania

#fiica Andreea Marin #vedete intern #showbiz #andreea marin

Andreea Marin, stricta cu fiica sa si a lui Stefan Banica Jr. „Va trebui sa invete sa castige si sa merite ceea ce are”

Violeta, fiica Andreei Marin si a lui Stefan Banica, este atent supravegheata de celebra sa mama. „Zana” nu vrea cu niciun chip ca fiica sa, in varsta de 9 ani, sa fie o rasfatata.

“Avem zile ca fetele, dar nu neaparat la shopping, pentru ca nu vreau sa o invat o rasfatata. De foarte multe ori cand intram undeva, eu ii spun ca mami nu mai are bani si pentru asta, nu o las sa exagereze, ea trebuie sa cunoasca valoarea banului si faptul ca este obtinut cu efort si cu munca si cu minte si cu educatie si ca nu poate sa isi permita orice. Eu nu ii permit orice si va trebui sa invete sa castige si sa merite ceea ce are”, a declarat, pentru Libertatea, Andreea Marin.

„Pe telefonul meu poate sa intre maximum jumatate de ora pe zi, nu mai mult. Sunt de parere ca avem copii care sunt privati in ziua de astazi de bucuriile pe care noi le aveam in propria copilarie, de prietenia pe care ti-o ofera natura si de darurile ei vindecatoare. Comunicarea dintre copiii de astazi a devenit mai restransa tocmai din cauza acestor medii electronice, ei isi petrec mult mai mult timp in acea lume virtuala si nu mai comunica intre ei, iar eu nu sunt de acord cu asta. Cred ca Violeta trebuie sa stea cu copiii, in preajma lor, sa se joace in natura, sa faca sport, mai bine decat inchisa intr-o cutiuta electronica”, a adaugat Andreea Marin.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului