Vedete din Romania

#Tunkay Ozturk #divort Andreea Marin #andreea marin

Andreea Marin, suprata foc pe Tuncay. Cu ce a gresit fostul sot

Desi pareau ca s-au separat in cele mai bune conditii si ca sunt inca apropiati, Andreea Marin suprinde cu o declaratie dura la adresa celui care i-a fost sot. Aceasta nu a fost deloc magulita de declaratia de dragoste publica pe care i-a facut-o terapeutul turc, ba dimpotriva, a determinat-o sa fie categorica cu divortul. 

Iata ce a a declarat pentru Viva Andreea Marin vizavi de reactia pe Facebook a lui Tuncay; „Speram că nu va exista. Sunt lucruri prea intime ce se cereau spuse față în față, la timpul lor, nu pe Facebook. Nu mi-a făcut plăcere nici să-mi anunț decizia, chiar și succint, pe pagina mea, dar statutul meu de persoană publică urmărită de atâția oameni de peste 20 de ani implică o minimă deschidere, de bun-simț, în sensul acesta. Nu ar fi fost deloc mai bine pentru mine să fiu urmărită zile întregi, în fața porții noastre sau oriunde aș fi mers, de camere de luat vederi și întrebări nedorite”, a explicat vedeta.

Nu doar reacția lui Tuncay la divorț a afectat-o pe Andreea, ci și reacția publicului. „M-am lovit de judecăți superficiale: «Trei divorțuri, deci ea are o problemă». Eu nu am însă o viață liniară, sunt un Capricorn care recunoaște și vârful, și prăpastia, dar care rămâne mereu în urcuș, pe panta pozitivă a vieții”, a mai declarat Andreea Marin într-un interviu acordat revistei Viva, citat de click.ro. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare