Vedete din Romania

#Andreea Marin cancer #Andreea Marin biopsie #Andreea Marin operatie #Andreea Marin agresata

Andreea Marin, suspecta de cancer? Ce spune despre biopsie!

Andreea Marin a trecut prin emotii mari din cauza operatiei la coloana vertebrala pe care a suferit-o in urma cu cateva saptamani, problemele de sanatate ale Zanei fiind mai grave decat s-a vorbit initial!

Andreea Marin a explicat ca procedura medicala i-a dat mari emotii, intrucat exista riscul unui raspuns nefavorabil pentru biopsia realizata in timpul operatiei. „Ce m-a convins sa ma operez este atentia mea constanta pentru sanatate și dorinta de echilibru. Știm foarte bine ca fara sanatate nu avem mai nimic. Aveam o problema și trebuia analizata obiectiv, de un specialist… Problema mea de sanatate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mana pe umarul meu și ii multumesc... A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui raspuns nefavorabil in urma biopsiei realizate in timpul operatiei, dar ma bucur nespus ca sunt sanatoasa astazi, recuperarea merge bine, am scapat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicala, am reinceput sa merg la antrenamentele de sport și ma simt din ce in ce mai bine”, a marturisit Andreea Marin pentru click.ro. 

„Nu am restrictii, poate doar protejarea zonei unde a avut loc incizia in timpul interventiei. Deocamdata, la sala de sport ocolesc anumite mișcari, dar imi sunt permise celelalte 90%. Mi-am reluat deja complet activitatea și saptamana aceasta, doctorul Dragoș Zamfirescu m-a scapat și de ultimul pansament. Așa ca mi-am regasit confortul”, a mai spus Andreea Marin despre perioada de recuperare in care se afla acum. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului