Vedete din Romania

Andreea Marin va fi mireasa la toamna

Furtuna mediatica iscata de gala "Cei mai iubiti" a bagat zazanie intre Andreea si Stefan Banica jr. Vecinii proaspetilor insuratei, care planuiesc sa se cunune religios in aceasta vara, ne-au povestit ca de trei zile incoace certurile nu mai contenesc in apartamentul lor.

Surse din anturajul Andreei ne-au dezvaluit ca vedeta va face cununia religioasa in vara acestui an. Intrebata despre planurile de nunta, Sanda Liteanu, mama lui Stefan Banica jr, ne-a declarat: "Cum sa ramana (n.r. cu nunta), la vara." Cu toate acestea, prietenii lui Stefan ne-au spus ca nu au fost invitati la nici o nunta si ca nu au idee despre aceste planuri. Se mai spune ca vedeta TVR 1 i-a pus in vedere de la bun inceput lui Stefan ca doreste ca relatia lor sa fie diferita de cea pe care a avut-o timp de patru ani cu Camelia. Adica Zana Surprizelor nu a fost de acord cu o iubire discreta, ci a vrut o dragoste demna de o diva, pusa din plin in valoare de lumina reflectoarelor.

TOTUL SUB TACERE

Mama lui Banica jr ne-a spus ca respecta decizia tinerilor casatoriti de a tine totul sub tacere: "Daca ma intrebati de copii, eu nu am nimic de spus", ne-a declarat ea la telefon. "Daca aveti vreo intrebare, la ei trebuie sa apelati. Probabil ca nu vor sa vorbeasca pentru ca s-au scris prea multe neadevaruri despre ei". Sanda Liteanu parea insa vesela la telefon si a multumit incantata urarii: "Casa de piatra!". Tatal Andreei Marin nu a vrut nici el sa faca vreun comentariu. Gurile rele spun ca Zana Surprizelor l-a certat bine si i-a impus sa nu sufle un cuvant despre viata ei amoroasa.

SUNA UN PRIETEN!

Parca incercand sa puna si mai mult paie pe foc, Stefan Banica jr a rugat un amic sa-i raspunda la telefoane. Prietenul Cristi nu da detalii despre viata intima a cantaretului, dar ii sfatuieste pe ziaristi sa mai sune.

CASA DE PIATRA!

Adrian Cioroianu, despre care se spune ca ar fi avut o scurta relatie amoroasa cu vedeta TVR 1, nu a vrut sa comenteze vestile despre proaspatul mariaj al Andreei. "Nu pot decat sa le urez casa de piatra tuturor proaspetilor casatoriti din Romania", ne-a declarat amuzat istoricul.

DESTAINUIRI

Fosta iubita a lui Stefan si mama copilului sau, Camelia Constantinescu, isi vede linistita de viata. E foarte posibil ca nepasarea pe care Camelia o afiseaza vizavi de oficializarea relatiei dintre Stefan si Andreea sa fie de fapt o consecinta a intalnirilor pe care aceasta le-a avut cu interpretul in urma cu o saptamana. Marturie recentelor intalniri stau fotografiile publicate de o revista de paparazzi, iar casatoria propriu-zisa dintre Andreea si Stefan a fost incheiata in SUA in urma cu o luna de zile. Greu de crezut ca Banica nu i-a spus in tot acest rastimp Cameliei ca s-a insurat .

SUPRAPROTECTIE MATERNA

Sexologul Bebe Mihaescu realizatorul emisiunii "Cuplul conjugal, ori la bal ori la spital", ne-a declarat ca, in opinia sa, Andreea Marin face dovada unei supraprotectii materne. Asta, referitor la cele trei premii pe care Banica le-a primit la gala "Cei mai iubiti", nu numai datorita succesului profesional inregistrat in 2005, ci si, se pare, datorita influentei proaspetei lui sotii, in comisia de alegere a nominalizatilor. "Acest tip de protectie e insuportabila, mai ales pentru o vedeta", ne-a declarat sexologul. "Supraprotectia materna nu inseamna prea multa dragoste . De multe ori inseamna chiar contrariul".

INCEPUT DE AFACERE

Din cele intamplate in ultima vreme in lumea mondena, Bebe Mihaescu a tras o concluzie surprinzatoare: "Cuplul format din Irinel Columbeanu si Monica Gabor va fi mai trainic decat casnicia Andreei cu Stefan. In plus, faptul ca nici Andreea si nici Stefan nu vorbesc despre dragostea lor va fi un impediment in relatie: Nu stiu care e motivul pentru care pastreaza totul sub cheie, dar motivul cu pricina va functiona, in timp, in defavoarea cuplului. Ca s-au casatorit nu inseamna ca vor rezista. Un contract semnat nu garanteaza prosperitatea afacerii. Este un inceput de afacere. Personal, din gesturile lor, nu vad nimic care sa sugereze stabilitate".

CURTATA DE UN OM DE AFACERI

Fosta iubita a lui Banica jr nu a dorit nici un moment sa revina la tatal copilului ei. Apropiatii Cameliei ne-au declarat ca aceasta i-a fost intotdeauna fidela lui Stefan, dar ca de cand s-a despartit de el a inceput sa iasa impreuna cu un om de afaceri.
Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare