Vedete din Romania

#andreea raducan #cununie #rochie mireasa

Andreea Raducan, mireasa. Ce rochie superba a purtat gimnasta

Pana la 33 de ani, Andreea Raducan a reusit ca, in viata profesionala, sa cumuleze o multime de medalii. A venit, se pare timpul, sa ia aurul si in viata personala. Fosta gimnasta s-a casatorit ieri dupa-amiaza religios cu alesul inimii ei. Invitatii au fost de acord cu totii: mireasa a fost superba!

Fosta campioana olimpica si mondiala la gimnastica, Andreea Raducan, a avut parte ieri de cel mai emotionant moment din viata. S-a aflat in fata altarului, unde si-a unit viata cu cea a partenerului sau, Daniel Tandreu.

 

Ceremonia a avut loc la biserica „Adormirea Maicii Domnului”, din Pipera, lacas de cult care nu a fost ales intamplator. „Acolo slujeste preotul care ne cunoaste pe noi, la care ne-am mai si marturisit, care a venit si acasa si a facut sfestanie. Ne-am cunoscut cu ani in urma prin intermediul unei prietene. E un preot cu care am comunicat foarte bine si de aceea am dorit sa ne cunune dansul”, a declarat Andreea pentru „Click!”.

 

Andreea a lasat costumul de gimnastica pentru o superba rochie alba, simpla, dar accesorizata delicat cu perle albe, comandata la o firma din Barcelona. „Cred ca este cel mai important moment, cununarea in fata lui Dumnezeu, asa ca si emotiile au fost pe masura”, a mai spus fosta gimnasta, care a ascultat slujba cu ochii inlacrimati.

 

"Ma bucur pentru ea. E momentul vietii ei. Sa se bucure in fiecare zi de ceea sce are impreuna cu cei din jurul ei", i-a transmis Nadia Comaneci.

 

Ceremonia a fost urmata de o petrecere, care a avut loc la clubul Stejarii. Voia buna a celor peste 250 de invitati a fost asigurata de formatia lui Florin Ristei, de Ansamblul Maramuresul si de un DJ. „Vreau sa dansez toata noaptea, pentru ca este o seara speciala. Sper ca toata lumea sa se simta bine si noi vom face tot ce vom putea pentru a fi gazde perfecte”, a mai spus Andreea inaintea petrecerii.

 

Printre invitati s-au numarat si cele cu care a impartit, de atatea ori podiumul: Sandra Izbasa, Monica Rosu, Silvia Stroescu, Loredana Boboc, Catalina Ponor, dar si antrenorii Octavian Belu si Mariana Bitang.

 Foto: libertatea.ro, click.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare