Vedete din Romania

#sani #andreea raicu #chist # chist la sani

Andreea Raicu, banuita ca ar avea chisturi la sani

Dupa problemele pe care le are la coloana vertebrala , Andreea Raicu se confrunta cu noi afectiuni. Apropiatii vedetei cred ca aceasta are microchisturi la nivelul sanilor.

Potrivit Ziarului National, Andreea Raicu si-ar fi facut in toamna o serie de analize la stomac si la sani, ocazie cu care medicii i-au descoperit microchisturi si secretii mamelonare.

Cea mai frecventa cauza care da scurgere mamelonara este ectazia canaliculara, a confirmat un medic specialist . Trei sferturi dintre femei au formatiuni tumorale la nivelul sanilor, insa acestea pot fi tratate.

In urma cu ceva timp, Andreea Raicu si-a sfatuit fanii sa mearga anual la controale, pentru a depista orice boala in stadiu incipient.

'Spatele nu trebuie sa doara pur si simplu, capul nici atat pe termen lung, ametelile nu trebuie sa existe, nici durerile la san sau alte probleme care te duc fortat la doctor', a scris Andreea Raicu.

Sursa foto: sanatate.bzi.ro

Autor: Laura Galan

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului