Vedete din Romania

#Andreea Raicu relansare #Andreea Raicu zi de nastere #andreea raicu

Andreea Raicu implineste 41 de ani! Ce cadou le face vedeta fanilor de ziua sa

Andreea Raicu implineste astazi 41 de ani si tot astazi! De ziua sa, vedeta se relanseaza: site-ul andreearaicu.ro revine cu un suflu nou! Sub motto-ul “Tu in echilibru cu tine”, noul proiect ofera informatii relevante şi perspective noi asupra stilului de viata sanatos pe care Andreea Raicu îl promoveaza de mai multi ani!

“Nu stiu daca stiti, dar astazi este ziua mea. Cadoul meu pentru mine are legatura insa cu publicul meu. Am pornit acest proiect din dorinta de a fi mai aproape de oamenii care ma urmaresc, pentru ca vreau sa evoluam impreuna. Vreau sa impartasesc cu ei tot ce am invatat de-a lungul ultimilor ani, din cursurile la care am participat, din scolile pe care le-am facut. Vreau sa le pun la dispozitie tot ce m-a ajutat sa traiesc constient, sa aflu cine sunt si ce imi doresc cu adevarat de la viata si sa fac cele mai bune alegeri”, spune Andreea Raicu.

Noua publicatie online mizeaza pe articole care vorbesc cu deschidere si blandete despre dezvoltare personala, frumusete, sanatate, nutritie si sustenabilitate. Sub motto-ul “Tu in echilibru cu tine”, andreearaicu.ro ofera informatii relevante si perspective noi asupra domeniilor de importanta esentiala pentru oricine isi doreste sa aiba o viata frumoasa, sanatoasa si implinita. In articolele publicate pe site-ul andreearaicu.ro cititorii vor descoperi sfaturi, noutati, povesti personale si sugestii care ii inspira si ii provoaca sa traiasca in echilibru.

Cu o experienta de peste 20 de ani in televiziune, Andreea Raicu a moderat programe de divertisment precum Big Brother, Megastar si multe alte emisiuni cunoscute. Este un promotor al unul stil de viata sanatos, dezvoltand un business in jurul acestul concept. Este Good Will Ambassador, a tinut numeroase discursuri TEDx, preda cursuri de Mindfulness si tine conferinte despre viata traita in echilibru. Este autoare a unei carti de gatit, Mananca si arata bine, a urmat cursuri in urma carora s-a specializat ca facilitator de meditatii si mindfulness si anul trecut a absolvit o scoala in urma careia a devenit Holistic Counselor.

Redactia andreearaicu.ro va fi condusa de Roxana Dobrita, care pleaca din postul de redactor sef al publicatiei Beau Monde dupa un an si jumatate de experienta. Roxana Dobrita este absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Romane, a intrat in presa in 2008, la revista Cosmopolitan, unde a ocupat postul de editor si editor coordonator. In ianuarie 2017 a preluat pozitia de redactor sef al Beau Monde, detinuta pana atunci de Robert Ratiu.

“De la prima intalnire cu Andreea am fost convinsa ca vreau sa fac parte din acest proiect, nascut si crescut cu pasiune si convingere. Imi doream de ceva vreme sa testez viata la foc automat din online si cred ca am ales momentul si circumstantele potrivite pentru a face acest pas. Am incredere in viziunea Andreei si cred ca rezultatele entuziasmului nostru nu vor intarzia sa apara”, spune Roxana Dobrita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare