Vedete din Romania

#blog #michael jackson #andreea raicu

Andreea Raicu, marcata de moartea lui Michael Jackson

Chiar daca au trecut trei saptamani de la moartea lui Michael Jackson, Andreea Raicu nu si-a revenit inca dupa socul pierderii "regelui muzicii pop". Ea explica pe blogul personal drama cantaretului tratat nedrept de multi oameni.

"De la un moment dat am inteles ca gradul de celebritate nu e direct proportional cu fericirea. Faima nu-ti garanteaza o beatitudine constanta si excesiva, dar exemplul lui Michael este cumplit de dureros. Pe mine, un simplu privitor al evenimentelor din ultima perioada, m-a mahnit tristetea acestui om care aparent avea TOT. Din exterior, orcine se poate intreba ce-I lipsea? Era faimos, bogat, aparent sanatos, inconjurat de prieteni... dar de fapt nu avea nimic", scrie trista Andreea Raicu pe blog.

Vedeta regreta ca nu a cercetat mai mult acuzatiile aduse lui Michael, pe care il considera "bolnav de tristete ". Dupa ce a vizionat un documentar despre viata megastarului, ea vrea sa arate ca multe dintre scandalurile in care a fost implicat artistul, legate de culoarea pielii sau de relatii nepotrivite cu copii, au fost minciuni .

"Felul in care spunea ca minciunile si nedreptatea I se par cele mai dureroase e sufocant. Tu ca privitor, simti durerea lui... Va recomand sa vedeti "living with michael jackson". Daca cele cateva cuvinte pe care le-am scris aici vi se par exagerate dupa ce veti vizionat interviul veti intelege exact ce am vrut sa spun. Un om singur, nefericit si lipsit de libertate", a incheiat Andreea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului