Vedete din Romania

# relatie tata #andreea raicu

Andreea Raicu, marturii tulburatoare despre tatal sau: "Ma umilea absolut ingrozitor!"

Andreea Raicu a vorbit despre relatia dureroasa pe care a avut-o cu tatal sau. Ea a marturist ca, desi l-a iubit foarte mult nu s-au inteles foarte bine, ba chiar au avut o relatie conflictuala. Fosta prezentatoare a povestit ca a avut parte de umilinte greu de suportat din partea acestuia, care isi dorea un singur lucru de la ea: sa fie perfecta.

"Trebuia sa fiu perfecta tot timpul. Mi se punea Beethoven sau Mozart si eu trebuia sa recunosc cine este. Daca nu reunosteam cine este, tata ma umilea absolut ingrozitor!," declara Andreea Raicu.

"Nu l-am simtit ca pe un sprijin"

Vedeta a mai dezvaluit ca niciodata nu l-a simtit pe tatal sau ca pe un sprijin din cauza felului in care o trata. Aceasta este sigura ca el o iubea foarte mult, dar nu stia cum sa-i arate acest lucru.

"Din dorinta de a ma motiva, tatal meu folosea o metoda pe care o considera mobilizatoare. Ori de cate ori faceam ceva gresit sau nu ma ridicam la nivelul asteptarilor, ma umilea – lucru destul de des intalnit la parintii din aceeasi generatie cu el. Reactia lui ma facea sa ma simt cumplit si sa dezvolt moduri prin care sa ma autosabotez de fiecare data cand credeam ca nu voi reusi sa demonstrez ca sunt suficient de buna. Orice copil isi doreste sa se simta in siguranta, cred ca este una dintre nevoile primordiale pe care le avem. Din cauza felului in tatal meu ma trata, nu l-am simtit ca pe un sprijin. Ca fata, iti doresti ca tatal tau sa te vada, sa te asculte, sa te sustina si sa te iubeasca neconditionat, indiferent de prostioarele pe care le faci. Stiu ca desi tata ma iubea enorm, chiar si atunci cand faceam lucrurile bine nu stia cum sa imi arate grija si iubirea pe care le avea pentru mine. Asta a dezvoltat in mine masca dominatorului care nu este atins de nimeni si de nimic," scria vedeta, pe andreearaicu.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare