Vedete din Romania

# andreea raicu nud #andreea raicu

Andreea Raicu, primele declaratii despre nudul care a starnit controverse in mediul online

Invitata in cadrul emisiunii Teo Show, Andreea Raicu a vorbit despre imaginea nud pe care a publicat-o pe retelele de socializare in urma cu cateva zile. Vedeta a explicat de ce a facut acest gest si cum a primit valul de reactii din partea internautilor. 

“Nu îmi dau seama de ce a fost impactul atât de mare cu acea imagine. Când aleg să fac un lucru, mi-l asum, nu mă interesează ce spune lumea. Sunt împăcată şi asumată, nu am băgat în seamă comentariile. Erau aproape 2.000 pe Instagram, îmi era greu să le citesc pe toate. Nu îmi pasă de părerile oamenilor, ei au, de fapt, o problemă cu ei.

În timpul perioadei în care am stat în casă, împreună cu Alex Gâlmeanu şi o prietenă am decis să fac un shooting pentru a rămâne cu o amintire, nu m-am gândit că o să postez ceva. Nu a fost confortabil, nu sunt obişnuită cu astfel de fotografii. O prietenă mi-a zis să pun pe Instagram, aşa mi-a venit ideea. A fost o ieşire din zona de confort. Nu înţeleg de ce trebuie să dau explicaţii pentru asta”, a explicat Andreea Raicu.

Andreea nu s-a oprit aici cu marturisirile si a precizat ca mai are imagini cu ea nud, una dintre ele fiind speciala. Are de gand sa o inrameze si sa faca un tablou cu ea. 

“Am un nud extraordinar pe care nu o să îl postez niciodată, vreau să îl înrămez. Mie mereu mi-a fost ruşine de felul în care arătam, nu înţelegeam de ce profesioniştii mă voiau, deşi eu nu mă simţeam frumoasă”, a povestit Andreea Raicu, la Teo Show.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare