Vedete din Romania

Andreea Spataru cauta pereche pentru Bubu

Coprezentatoarea matinalului „E dimiNeata, natiune!“, de la National Tv, a organizat un casting inedit, in cadrul emisiunii pe care o modereaza alaturi de Tudor, de la fly project , povesteste Ziarul.

Cauta iubita pentru Bubu

Pentru ca primavara bate la usa si cat de curand va incepe „sezonul imperecherilor“, Andreea s-a gandit sa-i caute din vreme o partenera catelusului sau, Bubu, un bichon pe care il ingrijeste de cand era pui. “De luni, de cand am anuntat acest casting, primesc mail-uri de la telespectatori. In fiecare zi ma uit la poze, si nimic. Cred ca Bubu nu are noroc. Nu gasesc o catelusa care sa-i semene”, a povestit fostul iepuras Playboy .

Amana mutarea in casa noua

Aceasta nu este insa singura grija pe care o are in aceasta perioada prezentatoarea, proaspata proprietara a unui apartament in zona 1 Mai. “Am avut ghinion cu actele. Casa pe care am cumparat-o nu are actele de cadastru finalizate si de aceea am fost nevoita sa aman reparatiile in apartament. Nu stiu cum o sa ma descurc cu amenajarea acestuia si nu cred ca o sa am timp sa urmaresc muncitorii, dar o sa cer ajutorul unor persoane care se pricep si pana in vara sper sa reusesc sa ma mut“, a marturisit prezentatoarea matinalului. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare