Vedete din Romania

#sot andreea tonciu #club mamaia # club fite # daniel niculescu #andreea tonciu

Andreea Tonciu, cearta teribila cu sotul intr-un club din Mamaia

Mare scandal mare aseara intr-un club de fite din Mamaia. Andreea Tonciu si sotul sau, Daniel Niculescu, si-au aruncat cuvinte grele, ba chiar s-au si imbrancit de fata cu toti cei veniti la distractie.

 

Potrivit spynews.ro, Andreea si Daniel s-ar fi separat de o buna bucata de vreme, barbatul fiind satul de certurile care si-au facut loc in relatia lor. Daniel Niculescu ar fi plecat de acasa. Vazandu-se singura, Andreea a decis sa dea fuga la mare impreuna cu sora sa si cu niste prietene, ca sa profite de distractia din aceasta perioada pe litoral.

Doar ca isprava sa a ajuns la urechile lui Daniel, care a venit aseara chiar in clubul unde fetele dansau de rupeau podelele. N-a fost chip sa isi scoata nevasta din local. Andreea a tunat si a fulgerat, ba chiar cei doi au ajuns sa traga unul de celalalt si sa se imbranceasca. Intr-un final, barbatul a renuntat si a plecat resemnat.

"Eu am venit acum la mare sa ma distrez, nu sa vorbesc despre problemele mele din familie. Am venit la mare de 1 mai. Cu prietenii mei, cu sora mea…distractie.  Sotul meu este plecat cu treaba si nu a putut sa vina", a declarat Andreea pentru Antena Stars.

In momentul in care a fost intrebata daca sotul ei are incredere sa o lase singura la mare, Andreea a raspuns raspicat: „Daca sunt aici va dati seama ca are incredere, dar na!”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare