Vedete din Romania

Andrei Stefanescu, probleme dupa ce s-a vindecat de coronavirus. A fost gonit din parc

Andrei Stefanescu, depistat pozitiv cu noul coronavirus in urma cu doua saptamani, a fost externat din spital. Artistul a marturisit insa ca inca intampina probleme cu cei din jur, desi s-a vindecat de COVID-109. Andrei Stefanescu a povestit ca a mers in parc cu fiul sau, insa a fost gonit de o doamna.

"Am iesit cu baietelul un pic in parc, pentru ca mi-a fost dor sa fac asta cu el. si o doamna mai in varsta mi-a spus 'ce faci in parc? Te-am vazut ca esti bolnav. Nu puteai sa mai stai cateva zile in casa?'. I-am zis ca sunt externat, ca m-am vindecat. Mi-am asumat chestia asta, chiar spuneam in spital ca se va intampla asta. Sunt convins ca pe la magazine, cineva ma va injura, imi va spune ca fac parte din conspiratii. Doamna din parc s-a relaxat dupa", a spus Andrei Stefanescu la Antena 3.

Cantaretul a intampinat foarte multe probleme dupa ce a fost diagnosticat cu coronavirus.  Imediat dupa ce a fost internat, un clip video in care afirma faptul ca este asimptomatic si spera sa se intoarca acasa cat mai repede. Internautii l-au atacat pe acesta in nenumarate randuri, afirmand faptul ca acesta a fost platit pentru a declara ca este infectat cu coronavirus.

In momentul in care a observat cum sotul sau este atacat din toate partile, sotia sa, Antonia, a postat pe Instagram un mesaj prin care ii pune la zid pe toti cei care afirma ca sotul ei nu este bolnav. Mai mult decat atat, artistul a fost criticat si pentru faptul ca si-a pupat copilul pe frunte inainte sa plece la spital.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare