Vedete din Romania

#angela similea #datorie #casa

Angela Similea risca sa ramana pe drumuri

Din cauza unei datorii de 700.000 de euro, banca ii poate lua Angelei Similea atat casa in care locuieste cat si intreaga avere pe care o detine impreuna cu sotul ei, deputatul PSD Victor Surdu .

De cand a aflat ca a fost data in judecata , cantareata traieste o adevarata drama. In februarie 2007, aceasta a facut un imprumut la banca in valoare de 698.500 de euro pe care i l-a dat sotul ei. Victor Surdu opera pe atunci un service auto si avea nevoie de acesti bani.

Deputatul nu a avut de unde sa achite datoria si a mai facut un imprumut de refinantare, care a ajuns, cu tot cu dobanzi la 714.319 de euro. Parlamentarul s-a angajat sa achite totul pana pe 22 mai 2009, lucru pe care nu l-a respectat. Banca l-a pasuit de atunci de patru ori cu conditia ca sotia lui, Angela Similea , sa fie garant.

Tinand cont de faptul ca nici asa n-au reusit sa dea banii inapoi, in martie 2010, banca a demarat catre Judecatoria Buftea o procedura de executare silita impotriva Angelei Similea si lui Victor Surdu.

Astfel, apartamentul in care locuieste artista, precum si service-ul auto din Afumati pe care il detine Victor Surdu au fost scoase la licitatie.

Similea il cunoaste pe Victor Surdu inca din 1968. Cu toate acestea, cei doi s-au casatorit abia in 1999. Inainte, artista a mai fost maritata cu olandezul Jan Hilden cu care are un baiat. Surdu are si el trei copii dintr-o relatie anterioara.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului