Vedete din Romania

#Angelina Jolie mama de cosmar #Angelina Jolie mama #copii angelina jolie #angelina jolie

Angelina Jolie, mama de cosmar! Declaratiile socante ale bonei

O fosta bona a copiilor Angelinei Jolie si ai lui Brad Pitt face dezvaluiri socante. Aceasta declara ca Angelina i-a pierdut din mana pe copii si ca se distruge singura.

Fosta bona a declarat pentru OK! Magazine ca actrita manaca o singura masa. Singura masa pe care o ia este dimineata si, potrivit bonei, mananca doar cereale. In plus, bona a mai agaugat ca actrita nu are deloc grija de ea si de sanatatea ei, dar nici de copiii ei.

Bona mai sustine ca, in ciuda aparentelor, copiii Angelinei Jolie sunt foarte obraznici, desi actrita foloseste numai cuvinte frumoase cand vorbeste despre ei. Ea ii lasa sa manance produse de la fast-food la micul dejun.

"Maddox este tot timpul nervos si reuseste sa faca tot timpul lucrurile dificile. Chiar si pentru un adolescent are o mare problema de atitudine", a povestit dadaca pentru OK! Magazine. Mai mult, se pare ca Shiloh isi implora mama sa o lase sa-si faca prieteni si din afara familiei, aceasta suferind pentru faptul ca nu are voie sa se joace decat cu fratii ei, scrie libertatea.ro.

Bona sustine ca Angelina este incapabila sa aiba grija de copiii ei, iar o prietena de-a actritei confirma acest lucru. "Angie nu spune deloc adevarul. Copiii i-au scapat din mana, chiar daca ea foloseste doar cuvinte frumoase cand vorbeste despre ei. Ii lasa sa manance junk food la micul dejun, si nu ii pune sa doarma la pranz", a declarat si o prietena a actritei.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare