Vedete din Romania

#salariu anna lesko #anna lesko #antena 1

Anna Lesko a dat lovitura. Ce salariu urias va avea la Antena 1

Anna Lesko a renuntat la contractul pe care il avea cu Pro TV, iar in curand fanii vedetei o vor putea urmari la Antena 1, unde va prezenta "Splash! Vedete la apa!", alaturi de Razvan Fodor si Ramona Olaru.

 

Potrivit fanatik.ro, Anna Lesko ar urma sa primeasca pentru acest proiect, lunar, 4.500 de euro, adica peste 22.000 de lei.

„Am fost foarte entuziasmata atunci cand mi s-a propus sa fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apa. E o emisiune plina de emotie si de adrenalina, care mi se potriveste! Abia astept sa cunoastem vedetele care vor concura, pentru ca sunt convinsa ca vom descoperi impreuna in ei niste oameni absolut normali, cu frici, fobii si dorinta de a-si depasi limite poate nestiute nici de ei. Abia astept sa inceapa aventura!”, a declarat Anna Lesko.

„Zodie de apa, Rac cu ascendent in Pesti, emisiune cu apa, sper sa ma simt ca pestele in apa! De fapt sunt sigur ca asa va fi, pentru ca atunci cand spui Splash! Vedete la apa spui o emisiune de vara, cu multa adrenalina, dar in care primeaza distractia si umorul!”, a marturisit Razvan Fodor, care a completat: „Concurentii au o misiune deloc usoara, si aici ma refer la cei care au frica de apa, frica de inaltime, dar tocmai asta va face deliciul publicului!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare