Vedete din Romania

#elan schwartzenberg #anna lesko #idila #inceput #irinel columbeanu #mihaela radulescu

Anna Lesko despre Elan: "Testam cu grija urmatorul pas"

Anna Lesko vorbeste pentru prima oara de relatia ei cu Elan Schwartzenberg . Desi vedeta pastreaza tacerea in general despre viata ei amoroasa, ea a ales acum sa clarifice speculatiile privind idila ei cu fostul sot al Mihaelei Radulescu.

Cantareata a recunoscut relatia cu omul de afaceri, dar sustine ca ea se afla abia la inceput si ca lucrurile evolueaza incet.

"Ma cunosc cu Elan de multa vreme, suntem liberi amandoi, majori si vaccinati. Acum suntem foarte la inceput, ne descoperim reciproc, testam cu grija urmatorul pas. Din pura coincidenta, ne-am intersectat si ne-am uitat in stanga, in dreapta, nu era nimeni, nu mai eram angrenati in nici o relatie, eram doar noi doi", povesteste Anna Lesko in "Story".

Relatia Annei cu Elan a inceput la aproximativ doua luni dupa ce artista s-a despartit de Codin Maticiuc . Anna si-a declarat independenta financiara si i-a multimit lui Irinel Columbeanu pentru ca a ajutat-o sa o castige. "Nu mi-a dat peste, m-a invatat sa prind peste, iar astazi sunt total independenta financiar", a spus Anna despre sotul Monicai Columbeanu.

Despre Mihaela Radulescu, Anna a spus ca o respecta foarte mult. Artista spune ca nu a avut nici o cearta cu ea, in ciuda zvonurilor despre antipatia Mihaelei pentru ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului