Vedete din Romania

#Maya Antonia #copii Antonia #alex velea #vedete intern #showbiz

Antonia - cu Maya si Vicenzo in Italia, Velea – acasa cu Dominic

Antonia nu putea rata cea de-a 5-a aniversarea a fiicei sale, Maya, asa ca a dat o fuga în Italia. Deşi fostul sau socru, Ciro Castellano, il considera binevenit si pe Alex Velea, Antonia a preferat ca iubitul sau sa ramana acasa, cu baietelul lor, Dominic.

De dragul fetitei lor, Antonia si Vincenzo par sa fi ingropat securea razboiului, dovada ca la petrecerea micutei a fost multa voie buna!

Maya locuieste de cativa ani in Italia, cu tatal ei si cu bunii paterni. Divortul parintilor ei urmeaza sa se pronunte curand, iar Antonia va fi libera sa-si formeze o noua familie alaturi de Alex Velea si de copilul lor, Dominic, de opt luni.

Velea pare care fericit sa îsi hraneasca fiul si sa îi faca baita si chiar se lauda cu aceste ipostaze pe retelele de socializare.

Micutul Dominic încearca deja sa vorbeasca: ”Dominic gangureşte deja, încearca sa zica «mama», «tata» sau mai degraba o combinatie între acestea. În mod sigur, prima data va spune «mama», deşi încercam sa stam cu el în egala masura”, a declarat Alex Velea pentru ziarulring.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului