Vedete din Romania

#datorii Antonia #vedete intern #antonia #showbiz

Antonia intra cu datorii in Noul An! Cui trebuie sa-i achite 74.000 de lei

Antonia este in culmea fericirii in aceasta perioada! Ea isi petrece sarbatorile in Italia alaturi de Maya, fetita sa, si de Alex Velea. Inceputul de an insa nu va fi la fel de fericit pentru artista, caci Antonia este datoare-vanduta!

Firms  artistei este executata silit de catre Agentia Nationala de Administrare Fiscala pentru o datorie de 74.067 de lei, reprezentand impozit pe profit si taxa pe valoare adaugata aferente anului 2014 (an in care, oficial,  a avut profit de 320.000 de lei).  La acestia se adauga 2.300 de lei penalizare pentru intarzieri de plata. Potrivit datelor oferite de ANAF, la rubrica “Observatii” lucrurile sunt foarte clare: “s-a inceput procedura de executare silita”. Antonia ar putea iesi din calculele Fiscului in cazul in care si-ar achita datoriile, conform spynews.ro.

Si in Italia, Antonia este asteptata in fata autoritatilor pentru a semna documentele care i-ar permite Mayei, fetita in varsta de sase ani, sa vina in Romania. “Dupa atatea cereri din partea mea, Antonia s-a dus la copil, la Maya, si s-a dus si cu Alex. A plecat in Italia si toata lumea e fericita, dar nu l-a adus si pe Dominic. Eu m-am rugat de ea sa mearga sa faca actele copilului ca sa vina in Romania, dar nu s-a dus. Maine cred ca vine in tara. Dupa trei ani de zile, Antonia va faca Craciunul, in sfarsit, cu Maya. Ea stie realitatea, stie ca Alex e iubitul mamei. Are cinci ani si este un copil foarte dezvoltat si intelege tot. Daca Maya e fericita, toata lumea e fericita. Vincenzo este in Italia, dar nu stiu daca s-au intalnit. (...) Eu ma bucur ca a venit Antonia, cu Alex nu avem nimic, ce sa facem, asta e”, declara Ciro Castellano, la finalul saptamanii trecute, pentru Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului