Vedete din Romania

#Antonia rapita #rapita #antonia #alex velea #Vicenzo Castellano

ANTONIA si fiica sa, RAPITE in Nigeria

 

Politia Romana a fost pusa pe jar de un israelian stabilit in Capitala. Omul a mers la o sectie de politie din Bucuresti si a declarat ca „adevarata Antonia” si fetita ei, Maya, au fost rapite si se afla in Nigeria. Barbatul a facut dovada platii unei sume din rascumparea ceruta de presupusii rapitori. Barbatul sustine ca Alex Velea ar umbla cu sosia artistei!

Are si dovada!

Pentru a le dovedi oamenilor legii ca nu minte, omul a scos o dovada, negru pe alb, ca a platit 5.000 de euro, reprezentand o tranzactie facuta catre un cont din Nigeria.

 

”M-au contactat rapitorii ca sa le trimit 5.000 de euro, iar dupa ce le-am trimis banii mi-au dat-o pe Antonia la telefon sa o aud. Ea mi-a spus ca nu poate sa-mi dea prea multe indicii despre locul in care se afla pentru ca rapitorii sunt langa ea. Ulterior, mi-au cerut 100.000 de euro pentru eliberarea ei”, le-a povestit israelianul anchetatorilor.

”Daca ceva se intampla, ma urc in primul avion si ma duc sa cer ajutorul familiei mele regale”, a marturisit barbatul, despre care nu stim ce origini are. Stim doar ca se prezinta drept om de afaceri prin Bucuresti.

L-a sunat si pe Vicenzo!

Barbatul de origine israeliana a spus ca rapitorii l-au contactat pe el pentru ca este cel mai infocat fan al Antoniei.

Omul de afaceri israelian le-a marturisit politistilor ca ar fi trimis toata suma, de 100.000 de euro, daca ar fi avut-o, dar a considerat ca e mai bine sa ia legatura cu fostul sot al Antoniei, Vincenzo, si sa-i expuna toata situatia, conform Cancan.ro.

"L-am sunat si i-am spus ca Antonia si Maya sunt rapite si sechestrate in Nigeria. Si mi-a zis ca da, stie…”, a declarat israelianul. Nu se cunosc insa conditiile in care s-a purtat aceasta discutie si, mai ales, cat de mult l-ar fi luat Vincenzo in serios.

„Voi merge inclusiv la presedinte…”

Daca exista multe indoieli in privinta acestui caz, un lucru este sigur. Velea a fost contactat de politisti si ar fi confirmat ca israelianul a luat legatura cu fostul sot al Antoniei. Doar ca anchetatorii au demarat o verificare in acest caz nu pentru rapire, ci pentru inselaciune.

”Sper ca nimeni sa nu sune la spitalul de-acolo. Voi merge personal. Nimic nu ma va opri… Le vad pe Antonia si pe Maya in ochii mei. Voi merge inclusiv la presedinte ca sa ma ajute. Am nevoie de dovezi in fata ochilor… vreau sa le vad pe Maya si pe Antonia. Mi-e frica pentru viata lor. Sunt mama si copil. Gandesc intelept. Am o inima mare si imi doresc sa ajut oameni inocenti. Nu vreau sa implic pe nimeni. Este secretul meu. Mi-au intrat la inima amandoua. Dumnezeu se uita. Viata nu o poti cumpara cu bani”, a scris israelianul intr-una dintre declaratii.

Sursa: Cancan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului