Vedete din Romania

#vedete intern #misha #antonia #showbiz #connect-r #alex velea

Antonia si Velea versus Connect-R si Misha. Care ti se par mai simpatici?

Doi baieti rai din showbiz au intalnit doua fete cuminti. Si, culmea, s-au indragostit si s-au cumintit si ei. Ba chiar au devenit tatici responsabili, topiti dupa odraslele lor. Care cuplu ti se pare ca se potriveste mai bine, Antonia si Alex Velea sau Connect-R si Misha?

Destine asemanatoare


Sursa foto: cotidiantr.ro

Alex Velea si Stefan Mihalache, zis Connect-R, pot spune ca se aseamana destul de mult. Au debutat de tineri, iar succesul a venit rapid. La fel si banii, ceea ce i-a transformat in artisti cu pretentii, cu o multime de admiratoare, dar si cu o viata scaldata in distractii.


Sursa foto: mytex.ro

Pana la un moment dat, cand au cunoscut, se pare, dragostea adevarata. Alex s-a indragostit de Antonia in 2013. Amandoi erau casatoriti. In mariajul ei, in schimb, era la mijloc si un copil, asa ca au tinut relatia departe de ochii lumii multa vreme. Alex a reusit sa divorteze rapid de Ana, mulatra cu care se casatorise in urma cu trei ani. Antonia a declansat si ea procesul de divort, dar nici acum, dupa mai bine de un an si jumatate, lucrurile nu au fost puse la punct.


Sursa foto: click.ro

Si Connect-R a intalnit-o pe Misha tot in 2013. Din fericire, in cazul lor, niciunul nu era casatorit, asa ca dupa doar doua saptamani si-au facut publica relatia.

Sursa foto: libertatea.ro

Lucrurile au evoluat rapid, astfel ca in ianuarie anul trecut, Misha i-a adus pe lume artistului primul copil, o fetita. Abia in toamna s-au casatorit.




Antonia si Alex au recunoscut ca sunt impreuna abia la mijlocul anului trecut, cand artista a si anuntat ca este insarcinata. Pe 27 decembrie, ea l-a facut tata pe Alex Velea, cand a nascut un baietel. Chiar daca nu sunt casatoriti, cei doi sunt foarte fericiti impreuna.

CITESTE SI:

Angelina si Brad Pitt vor mai avea un copil! Al saptelea!
Elena Udrea – prima noapte in celula!
Marturisiri incredibile. Gravida Andreea Mantea, batuta de iubit?

 


Impart si scena



Cele doua cupluri nu impart doar acelasi dormitor, ci si scena. Dupa ce au filmat impreuna un videoclip, pe 29 martie, Alex si Antonia vor canta pe scena Salii Palatului, intr-un concert intitulat "Defectul tau sunt eu", primul de cand si-au asumat relatia.



Tot in familie se imparte talentul si in cazul cuplului Mihalache. Misha si Connect-R, in colaborare cu DJ Sava, au lansat recent single-ul intitulat "Te strig".



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului