Vedete din Romania

Anuntul dureros facut de cantareata Mira. Furtuna in viata amoroasa a artistei. E pentru prima data cand i se intampla VIDEO

Solista Mira (26 de ani) trece printr-o despartire dureroasa pe plan sentimental, artista facand anuntul prin intermediul retelelor de socializare.

Dupa doi ani, Mira si Andrei au pus capat relatiei lor, vedeta anuntandu-si fanii printr-o inregistrare video postata pe TikTok.

"A venit momentul sa va zic ca da, ne-am despartit. Era clar si evident ca nu mai puteam s-o ducem asa la nesfarsit cu ignoranta asta din partea mea pentru intrebarile voastre. Era o zona de ceata si pentru noi. Nu stiam exact, cum se intampla de obicei cand oamenii se despart, nu stiu daca e gata, definitiv, te apuca gandurile...", a declarat Mira, ca raspuns pentru cei care au chestionat-o in ultimele luni pe seama vietii sale personale.

"N-am mai experimentat nicio situatie de genul acesta, pentru ca nu m-am mai afisat cu nimeni pana acum", a mai spus Mira, care a explicat si motivul care a dus la despartire.

"Ne-am despartit prieteneste, am decis ca nu mai rezonam. Am rezonat pana intr-un punct, tin la el cum si el poate tine la mine", a precizat cantareata.

@mira

♬ original sound - MIRA

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare