Vedete din Romania

#vedete romania #castiguri #sume #cantareti #tarif #artisti #revelion

Artistii se imbogatesc de Revelion! Cat castiga dupa o noapte de munca

Revelionul inseamna pentru cei mai multi distractie! Pentru artisti insa, inseamna profit. Acestia castiga zeci de mii de euro din concertele sustinute in noaptea dintre ani. Aceasta este cea mai profitabila noapte din intregul an, si profita la maximum pentru a-si spori veniturile.

 

Dupa o noapte plina de concerte, cantaretii se bucura ve venituri, care, de cele mai multe ori, sunt cu patru zerouri. Si cum sanu fie o noapte profitabila, daca acestia castiga si un sport de minimum 20% fata de tariful obisnuit. Iata cat castiga cei mai cunoscuti artisti romani.

Artistii de calibru sunt cei mai bine platiti. Chiar daca sustin mai putine recitaluri, acestia se imbogatesc rapid. Loredana, Delia sau Stefan Banica, dar si trupe precum Iris sau Cargo castiga minim 20.000 de euro in noaptea de Revelion.

Dupa acestia, urmeaza artistii cunoscuti, care sustin mai mai multe concerte intr-o singura noapte, insa eforturile merita pe deplin.

Andreea Balan are nu mai putin de sapte concerte intr-o singura noapte. "Am sapte concerte in noaptea de Revelionb. Unul la Bucuresti, restul pe Valea Prahovei", spune Andreea Balan. Iar suma pe care o va incasa, conform tarifelor ei, se ridica la vreo 20.000 de euro, potrivit spynews.ro.

Lora a anuntat si ea, cu ceva vreme in urma ca, de Revelion, are 10 recitaluri. Iar asta inseamna, dupa cateva ore de munca, epuizanta ce-i drept, ca va fi mai bogata cu vreo 25.000 de euro.

Revenita de curand in lumea muzicii, Cristina Spatar va sustine trei concerte, ea urmand sa isi asigure un inceput de an imbelsugat, in buzunare urmand sa ii intre minimum 6.000 de euro.

Si artistii care concerteaza in strainatate se vor bucura de venituri uriase. Inna, de exemplu, va urca pe scena din Azerbaidjan, iar suma incasata, cu siguranta, depaseste 25.000 de euro. Tot acolo va da lovitura si Otilia Bilionera, frumoasa artista plecand, probabil, de acolo cu incasari care depasesc 10.000 de euro. Fly Project va canta in Rusia, loc din care se vor intoarce cu o suma din cinci cifre, la fel cum vor face, din Dubai, baietii de la Akcent.

Sursa foto: curierul-iasi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare