Vedete din Romania

#adela popescu #showbiz #radu valcan #vedete romania #iubiri vedete

"Asa e cand iubesti mai multe femei!" Afla carei vedete de la noi ii apartine afirmatia

V-ati obisnuit cu cuplu Radu Valcan - Adela Popescu? Astazi, vedeta a marturisit ca mai are o iubire... Si nu e cine v-ati astepta!

De Sf Imparati Constantin si Elena, Radu Valcan a vrut sa puncteze ca in viata lui exista doua femei iubite pe care le serbeaza. Pe una o stim cu totii, este Adela Popescu, iar a doua este de asemenea "vedeta" pe blogul actorului. Iata postarea lui Radu, plina de umor si dragoste, nu neaparat in aceasta ordine: 

"Hai ca pe iubita mea o stiti cu totii. V-am tot zis ca pentru mine e cea mai frumoasa, cea mai draguta si mai naturala. Ca daca stau si scot dictionarul, nu prea gasesc suficiente cuvinte incat sa v-o descriu asa minunata cum e ea.

De bunica mea nu prea v-am zis. Dar merita. Sa stiti ca e cea mai calda si mai buna femei din lume. Ca m-a crescut de mic si imi face si acum cele mai bune clatite si prajituri cand merg la ea, asa, fara nici o ocazie. Ca nu prea m-a certat ea, indiferent ce am facut. Si ca ii sunt recunoscator cum nu se poate.

Bun, daca tot v-am zis lucrurile astea doua, sa va zic si ce cautam azi dimineata pe la florarie si de ce am ales sa va vorbesc azi tocmai despre ele doua. Femeile astea doua sunt, alaturi de mama mea, cele mai importante femei din viata mea. Si mai e ceva: le cheama pe amandoua Elena.

Ei, hai ca pe asta nu o stiati. Da, pe Adela mea Popescu o cheama, de fapt, Popescu Adela Elena. Si pe mamaie tot Elena o cheama. Asa ca azi am fost la florarie si m-am inarmat bine, cu doua buchete de flori, pentru cele doua sarbatorite.

La multi ani, dragi Elene! Ale mele si ale tuturor! Sa fiti sanatoase si fericite, cu multe flori in vaza. La multi ani, dragi Constantin! Sa va fie viata frumoasa si usoara. Si tataia Costica. Nu mai am cum sa ii zic “La multi ani”, fiindca a plecat dintre noi. Dar stiu ca s-ar fi bucurat mult sa ne vedem azi, de ziua lui. Si acum, daca tot am terminat de facut confesiunea, ma duc la mamaie. Stiu eu ca iar s-a pregatit cu clatite cu dulceata de visine!". 

FOTO: Raduvalcan.ro

CITESTE SI: 5 calitati pe care trebuie sa le ai pentru a gasi barbatul perfect 

Povestea celui mai sarac presedinte de tara din lume

Mihai Petre, in negocieri pentru un job nou 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare