Vedete din Romania

# valentina pelinel saraca #vedete intern #valentina pelinel #showbiz

Astazi traieste in puf, insa in tinerete nu avea bani nici de bilete la autobuz. Ce vedeta era saraca lipita!

Pana sa ajunga sa traiasca in America, intr-un apartament luxos, si sa isi permita cele mai scumpe genti si haine, Valentina Pelinel a avut o tinerete grea, in care abia daca avea cu ce sa traiasca de azi pe maine. 

Familia din care provine Valentina Pelinel nu a avut niciodata resurse financiare, insa i-a oferit in schimb caldura si sustinerea de care avea nevoie pentru a ajunge cat mai sus. 

Cand era adolescenta, Valentina a trebuit sa devina stalpul familiei sale, caci tatal sau a murit cand ea avea o varsta destul de frageda. De multe ori, micul dejun pe care il servea vedeta era o felie de paine prajita unsa cu zahar, insa dintotdeauna a avut ambitie. Asa ca, imediat ce a aflat de concursurile de frumusete, Valentina  a participat la cat mai multe, tocmai pentru ca era constienta de atuurile sale fizice. 

A reusit sa castige concursul "Top model Romania", care se desfasura in Capitala, si de aici a urmat succes dupa succes. Valentina, in varsta de 16 ani atunci, a mers singura la concurs, caci mama sa nu a avut bani pentru autobuz, ca sa o insoteasca. 

De atunci, Valentina a inceput incet-incet sa isi faca un nume in modelling. Deoarece nu implinise varsta majoratului, un tuturore a insotit-o la toate concursurile in afara tarii, insa acesta nu a fost mama ei, ci proprietara agentiei de modele unde era inscrisa. Mama Valentinei nu isi permitea sa-si sustina financiar fiica asa ca, o perioada, Pelinel a fost nevoita sa-si imparta onorariile cu cea care o insotea peste tot.

CITESTE SI: 

Antonia este implicata intr-un dosar de rapire

Andreea Esca, aparitie horror

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare