Vedete din Romania

#agresiuni vedete #vedete intern #vedete paparazzi #showbiz #tudor chirila #mihaela radulescu

Au cedat nervos. 3 vedete care s-au luat la bataie cu paparazzi

Si rabdarea lor are o limita! Fotografii si jurnalistii insistenti, aflati mereu pe urmele celebritatilor doar-doar surprind un instantaneu inedit sau obtin o declaratie in exclusivitate, au ajuns sa le scoata tot mai des din pepeni pe vedetele noastre.

Tudor Chirila

Sursa foto: revistaciao.ro

Cel mai recent incident s-a petrecut intr-una dintre serile trecute, cand Tudor Chirila nu a mai putut sa ii evite pe paparazzi WOWbiz si a dat nas in nas cu ei. Cantaretul a fost surprins la o benzinarie din Capitala in timp ce incerca sa acopere una dintre ferestrele masinii cu un plastic negru, intrucat geamul fusese spart. Echipa de reporteri l-a intebat ce a patit, daca a fost pradat de hoti, dar Tudor s-a enervat si a sarit pe un paparazzo pe care l-a apucat de haine adresandu-i cateva vorbe urate, apoi l-a impins zdravan si a plecat in tromba.

CITESTE SI:

Cele mai amuzante gafe ale vedetelor. Ai sa te prapadesti de ras!
Diana Dumitrescu, asa cum n-ai mai vazut-o pana acum. Pe cine a facut “frustrat”
Sarcina cu mari emotii. 3 vedete in pericol sa isi piarda copiii

 

 

 


Mihaela Radulescu

Sursa foto: eva.ro

De notorietate este scandalul provocat in urma cu cinci ani de Mihaela Radulescu. Vedeta de televiziune a depus atunci plangere la Politie impotriva unor fotoreporteri de la o publicatie tabloida, pe care i-a acuzat ca ar fi hartuit-o. Mihaela, care era iesea impreuna cu Dani Otil dintr-un hotel, a declarat ca fotograful i-a incalcat dreptul la imagine incercand sa o pozeze, iar soferul a urmarit-o cu masina in parcarea hotelului. Scoasa din sarite, Mihaela a luat din masina jurnalistului un rucsac in care erau aparatul de fotografiat, iar soferului i-a luat cheile masinii.

Mihaela Radulescu a returnat obiectele "confiscate" abia dupa ce politistii chemati de Dani Otil au sosit la fata locului. "I-am spus fotografului ca m-a agresat, am alergat dupa el. A incercat soferul lui sa ma omoare cu masina. Asta e toata povestea", declara Mihaela la vremea respectiva, potrivit Realitatea TV.

Monica Gabor


Sursa foto: cancan.ro

Nici Monica Gabor, pe vremea aceea Monica Columbeanu, nu a scapat de paparazzi. In 2010, un angajat al unui tabloid a depus plangere penala impotriva ei sustinand ca "Scorpia de la Izvorani" l-ar fi accidentat intentionat cu masina, i-ar fi distrus genunchiul, iar apoi ar fi plecat. Cei doi au cazut pana la urma la pace, jurnalistul renuntand la procesul pe care i-l intentase Monicai.

Nu a fost singurul incident. La un moment dat, in timp ce se afla la o plimbare cu sora ei si cu prietenul acesteia, Monica a fost scoasa din sarite de insistenta unui reporter care ii tot punea intrebari si a incercat sa ii smulga acestuia camera de filmat, amenintand ca "rupe aparatul in zece".

Sursa foto: wallpaper4k.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului