Vedete din Romania

#vedete neschimbate #vedete intern #neti sandu #showbiz #andreea esca #paula seling

Au ramas neschimbate! 4 vedete care nu renunta in ruptul capului la stilul care le-a consacrat

Ti-ai imagina-o pe Andreea Esca altfel decat vopsita blond-roscat si tunsa bob? Dar pe Neti Sandu fara breton si cu orice alta culoare a parului decat negru? Cu siguranta nu, pentru ca ele se numara printre vedetele care si-au consacrat coafura, transformand-o in brand.

Andreea Esca

Sursa foto: agentiadepresamondena.com

Emblema a postului Pro TV, despre Andreea Esca s-a spus ca o obliga sefii sa poarte mereu aceeasi coafura, mai exact tunsoarea bob cu care a obisnuit pe toata lumea. Prezentatoarea sustine ca nu e nicidecum vorba despre asa ceva, ci ca alegerea ii apartine in totalitate. "Nu mi-a zis nimeni sa ma tund, am considerat ca aceasta coafura mi se potriveste. Intr-o zi mi-am zis ca trebuie sa mai schimb ceva, iar intr-o vineri mi-am facut bucle. Si am transformat si asta intr-o regula", a povestit Esca, pentru perfecte.ro.

Sursa foto: protv.ro

Andreea poarta aceeasi tunsoare de 19 ani, de cand a debutat la Pro TV. "Asa s-a nimerit sa fiu coafata pe 1 decembrie 1995, mi-a placut, cred ca se potriveste cu tipul de program si cu fata mea si cam asta e tot", a mai spus stirista.

CITESTE SI:

Carmen Iohannis este la Sibiu. Motivul care o tine departe de sotul sau, presedintele Klaus Iohannis
Vedetele si-au scos familiile in strada dupa alegeri
El e noul iubit al Mihaelei Radulescu? Fotografiile ii dau de gol!


Neti Sandu


Sursa foto: perfecte.ro

La fel de conservatoare se pare ca este si Neti Sandu, tot o protevista cu state vechi. Realizatoarea rubricii Horoscop a facut si ea cariera cu tunsoarea bob cu breton si cu nuanta ca abanosul a parului sau.


Sursa foto: wowbiz.ro

Ea a ramas fidela tunsorii, care considera ca o reprezinta cel mai bine. "Ma intriga faptul ca inca mai sunt intrebata daca am peruca, nimeni nu crede ca este parul meu natural", spunea Neti anul trecut.

Paula Seling


Sursa foto: romaniainourhearts.wordpress.com

Inconfundabila este si Paula Seling. Artista nu este adepta schimbarilor si asa se explica poate si de ce de ani in sir Paula nu si-a schimbat nici culoarea si nici lungimea parului.


Sursa foto: libertatea.ro

Doar din cand in cand, in functie de evenimente, isi aranjeaza altfel podoaba capilara. Sau atunci cand nu-i place cum ii sta parul, si-l prinde intr-un coc.

Anna Wintour


Sursa foto: bopedamoda.com.br

Insa, cand vine vorba despre conservatorism, probabil ca nimeni nu o intrece pe celebra Anna Wintour, redactorul-sef al reviste Vogue. De 50 de ani, mai precis de pe cand avea 15 ani, Anna Wintour nu si-a schimbat coafura, tot un bob cu breton, ba chiar a transformat-o intr-un soi de marca proprie. De aceea, foarte multi spun despre ea ca pare femeia fara varsta si ca nu s-a schimbat aproape deloc in cei 27 de ani de cand conduce celebra revista de fashion.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare