Vedete din Romania

#amy winehouse #avere amy winehouse #moarte amy whinehouse

Averea cantaretei Amy Winehouse le-a revenit parintilor

Cantareata Amy Winehouse, decedata in iulie 2011, nu a lasat in urma sa un testament, astfel incat averea sa, estimata la circa 3 milioane de lire, a revenit parintilor acesteia.

Bunurile vedetei au intrat in proprietatea lui Mitch si Janis Winehouse, deoarece nu exista nicio dispozitie testamentara care sa decida cum se imparte averea acesteia.

"Nu sunt multe persoane de 27 de ani care sa isi faca testamentul, iar Amy nu si l-a facut nici ea. Nu avea nicio idee despre cati bani avea si aceasta chestiune nu era pentru ea o prioritate.

Daca si-ar fi facut testamentul, Blake ar fi mostenit ceva- poate nu bani, dar probabil o proprietate. Amy inca il iubea in momentul in care a murit", a declarat un apropiat al familiei Winehouse.

Artista britanica a avut o casnicie dificila, timp de doi ani cu Blake Fielder-Civil, incheiata printr-un divort in 2009. La acel moment, Amy Winehouse avea o avere estimata la aproximativ 10 milioane de lire sterline.

Sursa foto : celebitchy.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare