Vedete din Romania

#avere #scandal #gil dobrica

Averea lui Gil Dobrica, subiect de scandal

Averea lui euro , dar si de banii proveniti din drepturile de autor.

Cei doi au primit o vila in centrul Craiovei, evaluata la peste 80.000 de euro, un apartament in cartierul Craiovita Noua de aproape 60.000 de euro si o garsoniera in Bucuresti pe Calea Victoriei, care costa in jur de o suta de mii de euro, dupa cum noteaza Cancan. Acestora li se adauga peste un miliard de lei, bani aflati in conturi, obtinuti din muzica.

Artistul a lasat toate aceste bunuri prin testament surorii lui si fiului acesteia pentru ca Andrei i-a fost ca un fiu. “Ne-a rugat sa lasam si noi totul lui Andrei, nepotul care l-a ingrijit si pe care il considera fiul sau. Aceste discutii ii pateaza memoria", a declarat Florina Patru pentru Cancan.

Testamentul il nemultumeste insa pe Paul, unul dintre cei noua frati ai cantaretului, care, de suparare ca nu a fost trecut in testament, gaseste mai mereu motive de cearta cu sora lui. Aceste discutii il supara pe Andrei, baiatul de 23 de ani care va mosteni toata averea, acesta spunand ca va incerca sa tina memoria artistului nepatata de scandaluri.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului