Vedete din Romania

#adriana bahmuteanu #sarcina #tv

Bahmu a ales intre sarcina si Sueta

Adriana Bahmuteanu a hotarat sa renunte definitiv la emisiunea pe care o prezinta la Kanal D dupa ce i s-a facut rau in direct si a fost nevoita sa paraseasca platoul.

Insarcinata in doua luni, sotia lui Silviu Prigoana a parasit emisiunea "La sueta cu Bahmu " si a hotarat sa nu mai faca nici un efort pentru a nu pune in pericol sarcina.

In urma cu un an, Adriana a nascut prematur un baiat care a supravietuit doar trei saptamani. Doctorii i-au recomandat odihna, insa doamna Prigoana a continuat sa prezinte emisiunea de la Kanal D.

De aceasta data, Adriana a hotarat insa sa-si puna sanatatea si sarcina pe primul loc. Sefii ei de la Kanal D nu au fost multumiti avand in vedere ca emisiunea mai dura inca 90 de minute. Producatoarea Sezen Karapinalti Firat, a somat-o pe Bahmu sa revina in platou, insa ea a refuzat si a plecat acasa, potrivit Cancan. Dupa plecarea prezentatoarei, emisiunea a fost moderata de cantareata de muzica populara Niculina Stoican.

Decizia Adrianei de a renunta la "Sueta" vine dupa ce Maria Carneci a inlocuit-o deja in rolul de gazda a emisiunii  "Petrecerea de sambata".  

In ultimele saptamani, numele cel mai vehiculat pentru inlocuirea sotiei lui Prigoana pe perioada sarcinii a fost cel al Monicai Columbeanu, insa pretentiile financiare exorbitante ale vedetei ar putea sa impiedice semnarea unui contract. Potrivit lui Cristian Brancu , Moni a cerut 10.000 de euro pe luna pentru a prezenta "Sueta".

 

Citeste si

Moni Columbeanu, in locul lui Bahmu' la Kanal D

Bahmu si Prigoana vor o fetita

Bahmu crede ca si-a pierdut copilul pentru ca i s-au facut farmece

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare