Vedete din Romania

#operatie #tv #adriana bahmuteanu

Bahmu revine la sueta

Adriana Bahmuteanu pare hotarata sa revina la emisiunea sa de la Kanal D. Dupa ce timp de cateva saptamani dupa moartea fiului sau nu le-a putut oferi un raspuns producatorilor emisiunii sale referitor la o posibila intoarcere, Bahmu pare sa fi luat o decizie. In plus, ea da semne ca isi mai doreste un copil, motiv pentru care a plecat la Viena pentru un o operatie de fibrom uterin .

Prezentatoarea tv e.t. inca afectata de moartea celui de-al doilea copil al ei, care nu a spuravietuit unei nasteri premature, in urma cu o luna si jumatate. Sfatuita fiind de sotul sau, Silviu Prigoana si de prietenii familiei sa incerce sa lupte cu durerea prin revenirea la treburile sale obisnuite, Adriana da semne ca se va intoarce din toamna la emisiunea “La sueta cu Bahmu”.

In plus, pentru ca inca isi mai doreste copii, prezentatoarea a plecat la Viena pentru a suporta o interventie chirurgicala de indepartare a unei tumori uterine, care se pare ca ar fi cauzat nasterea prematura a lui Darius Eduard .

Potrivit Gardianul, Bahmuteanu a publicat ieri pe blogul sau, primul text de la moartea micutului Darius.
“O femeie careia i-a murit barbatul se numeste vaduva. Un copil caruia i-au murit parintii se cheama ca-i orfan. Dar cum se numesc parintii care si-au pierdut copilul? Raspundeti voi la intrebarea asta, ca eu nu pot”, scrie Adriana in cele cateva randuri scrise pe blog, pentru cititorii ei fideli.

Adriana Bahmuteanu a nascut prematur, la sfarsitul lunii mai, un copil care a trait doar trei saptamani. Baietelul, Darius Eduard, avusese la nastere 900 de grame si in ciuda eforturilor medicilor si aparentei evolutii pozitive, a murit in incubatorul Spitalului Polizu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului