Vedete din Romania

#sarcina #secret #divort #casatorie #silviu prigoana #adriana bahmuteanu

Bahmuteanu si Prigoana s-au casatorit a patra oara

Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au casatorit pentru a patra oara ieri. Cununia civila care s-a desfasurat in secret la Primaria Sectorului 3 a fost oficiata chiar de primarul Liviu Negoita.

Cei doi au vrut ca a patra casnicie impreuna sa ramana in secret si au evitat Casa Casatoriilor. Adriana si Silviu au fost casatoriti din nou, la doi ani dupa ultimul divort, de catre un prieten bun al ginerelui, primarul sectorului 3.

Adriana a renuntat oficial la numele ei de familie si va ramane doar "doamna Prigoana", conform Libertatea. Ceremonia a avut loc chiar in ziua in care mireasa a implinit 35 de ani, cu cateva luni inainte de nasterea celui de-al doilea copil al cuplului.

Silviu si Adriana vor avea inca un baiat in aceasta vara. Darius Eduard este numele pe care fericitii parinti l-au ales pentru fratiorul mai mic al lui Maximus.

Prima casatorie a celor doi a avut loc in 2003, in Olanda. Cererea de divort a fost depus la intoarcerea in tara, iar urmatoarea nunta a avut loc la Las Vegas in ianuarie 2004. Bahmu si Prigoana au divortat in toamna lui 2004 si s-au casatorit un an mai tarziu, in august 2005. Ultimul divort al cuplului s-a pronunta in ianuarie 2007.

Citeste si

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare