Vedete din Romania

Banica Jr i-a facut scandal Andreei Marin

Premiile castigate de Stefan Banica jr la "Cei mai iubiti", emisiune prezentata de Andreea Marin, au starnit furtuna in sanul celui mai iubit cuplu din 2005.

Apropiatii Andreei ne-au povestit ca, dupa terminarea filmarilor, interpretul si-a varsat nervii pe Zana Surprizelor, ca urmare a comentariilor ironice facute de mai multe persoane pu- blice aflate pe listele cu nominalizati.

Surse din preajma indragostitilor spun ca Banica jr s-ar fi lasat cu greu convins de Andreea sa participe la gala "Cei mai iubiti", din pricina unor certuri iscate de o serie de fotografii publicate intr-o revista mondena in care cantaretul era surprins in compania Cameliei Constantinescu, mama copilului sau. In cele din urma, solistul ar fi acceptat sa vina, tentat de cele trei premii castigate din patru categorii la cate a fost nominalizat: "Cea mai iubita trupa", "Cea mai iubita melodie-Veta" si "Cel mai iubit cuplu al anului", singura categorie ratata in favoarea lui Alexandru Arsinel fiind "Cel mai iubit actor".

DISCUTII APRINSE

Conform celor aflati in weekend pe platourile de filmare din TVR, unde s-a inregistrat "Cei mai iubiti", multimea de premii castigate de Banica jr a iscat rumoare printre nominalizati, dar si comentarii acide care l-au intristat pe Stefan. Punctul culminant a fost reprezentat de aflarea castigatorilor la categoria " Cuplul anului ": Stefan Banica jr si Andreea Marin. Atunci, Huidu si Gainusa, Victor Surdu , tenismanul Ilie Nastase le-au urat porumbeilor "Casa de piatra!", urare care a incantat-o pe Marin, dar i-a cam inecat corabiile lui Banica. Ironiile la adresa celor mai iubiti indragostiti presarate de-a lungul orelor de filmare l-au scos din sarite pe cantaret, care, se spune, si-ar fi varsat nervii acasa, intr-o discutie aprinsa cu Andreea Marin.

TREBUIA SA GLUMIM

Victor Surdu, sotul Angelei Similea, prezent pe platoul de filmare al galei, ne-a povestit ca, intr-adevar, s-au facut multe glume in culise, dar nu rautacioase. "Majoritatea aveau emotii si atmosfera trebuia destinsa intr-un fel", a spus Surdu. "Trebuia sa glumim, dar nu cu tenta tendentioasa. Parerea mea este ca Banica jr chiar merita toate premiile pe care le-a primit".

In schimb, Serban Huidu, care a castigat impreuna cu colegul Gainusa premiile pentru cea mai buna emisiune radio, cea mai buna emisiune tv si cel mai bun prezentator masculin, o categorie inedita pe care au impartit-o cu Mircea Radu, ne-a declarat: "Chiar am spus la un moment dat: Bine ca nu are (n.r. Stefan Banica jr) si o emisiune la televizor, ca lua si premiul asta."

Lipsa de Tact

Anul trecut, Mihaela Radulescu nu a fost inclusa pe listele "celor mai iubiti". Lucru care a fost considerat de catre prezentatoarea "Duminica in familie" lipsa de tact din partea Andreei Marin. In timpul unei emisiuni radiofonice la Guerrilla, Radulescu a contestat vehement criteriile de selectie ale Andreei Marin.
Mihaela a concluzionat scurt si la obiect: "Andreea Marin nu merita onoarea sa fie subiect de discutie la Radio Guerrilla ". In plus, premiul pentru "cel mai iubit om de afaceri" luat de Tiriac Senior, exact in perioada in care presa vuia despre relatia dintre vedeta si omul de afaceri, a dat apa la moara carcotasilor.

CINE II IUBESTE?

Vedetele nominalizate la categoriile "cei mai iubiti" au fost alese anul trecut de TVR si de Prime Time World Broadcast, firma din conducerea careia face parte Andreea Marin, si care produce emisiunea "Surprize, Surprize". Andreea Marin a facut si ea parte din comisia care a realizat listele cu nominalizati. Insa conform comunicatului oficial primit ieri de TVR, comisia din acest an a fost compusa din aceiasi membri ca anul trecut, cu exceptia iubitei lui Banica jr., desi se precizeaza: "Ca si la editiile anterioare comisia a fost formata din Irina Radu - director TVR 1, Mariana Soitu - producator delegat TVR 1, Valeriu Lazarov - presedinte PTWB, Ileana Pop - director general PTWB si Diana Cotoros - PR PTWB". Intrebarea este daca numele Andreei a fost exclus din componenta comisiei dupa izbucnirea scandalului sau inainte. Daca anul trecut IMAS a chestionat doar 1.058 de romani, anul acesta TVR sustine: "Desemnarea castigatorilor s-a facut prin intermediul unui sondaj, efectuat de IMAS pe un esantion reprezentativ de 18.506.873 persoane"


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare