Vedete din Romania

#compact #spitalizare #inima

Bateristul trupei Compact va suferi o operatie la inima

Bateristul trupei Compact, Lelut Vasilescu , va suporta o interventie chirurgicala complicata. In urma unui soc miocardic in timpul unui concert el a descoperit ca inima lui are nevoie de o valva noua.


Internat la Spitalul de Urgenta Floreasca, Lelut Vasilescu se gandeste la tobele lui. Asteapta o operatie pe cord care ii va inlocui o valva care nu mai functiona corect si impiedica circulatia corecta a sangelui la creier.


Incidentul in urma caruia a aflat ca are probleme cu inima s-a petrecut la Fagaras in timpul unui concert. ”Creierul meu nu era bine oxigenat, am ametit si am încetat sa mai bat la tobe, nu mai aveam putere sa fac nimic. A venit ambulanta si m-a dus la Spitalul Municipal din Fagaras”, a declarat Lelut pentru Click.


Operatia sub anestezie generala poate dura pana la patru ore fara complicatii, dar bateristul nu va avea voie sa faca eforturi timp de doua luni. Lelut viseaza sa se intoarca la tobe dar se bucura de timpul pe care il va petrece cu familia. Sotia, fiica si viitorul ginere ii sunt alaturi si prietenii il viziteaza la spital si il imbarbateaza.


Trupa Compact a trecut prin multe schimbari in ultimii ani datorita unor evenimente tragice. Solistul trupei, Teo Peter , a murit intr-un accident rutier in decembrie 2004, iar in vara lui 2005, chitaristul Emil Laghia a fost gasit ucis, injunghiat de concubina lui.


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului