Vedete din Romania

#mihai bendeac #contract #tv

Bendeac, ironizat de "Mondenii"

Fostii colegi ai lui Mihai Bendeac , ramasi la Prima TV, nu au ezitat sa faca glume pe seama plecarii actorului la Antena 1, in prima editie a show-ului " Mondenii " din aceasta toamna.

In rolul Andreei Esca, Andreea Gramosteanu , a anuntat stirea plecarii lui Mihai Bendeac de la Prima ca pe o mare tragedie . "Viata nu mai merita traita! Mihai era totul pentru noi, era lumina care ne ghida, puterea de care aveam nevoie in vremuri de restriste", este declaratia reprezentantilor postului TV citita in gluma.

Dupa ce un alt actor, jucandu-l pe Cabral, a anuntat "Zeci de oameni s-au adunat in fata ambasadei americane pentru a marca ocazia tristului eveniment cu poze, flori, jucarii de plus ...", "Esca" l-a intrerupt:"Cabral, se pare ca declaratia si stirea se refereau la moartea megastarului Michael Jackson".

Bendeac sustine ca gluma nu a putut fi conceputa de fostii lui colegi si ca ea le-a fost impusa de producatorii emisiunii. 

"N-a fost optiunea lor. Nu cred ca a fost ideea lor sa faca treaba asta. Inca o dovada ca emisiunea nu mai apartine actorilor, ci altora. Asta este si motivul pentru care am plecat!", a declarat Mihai Bendeac pentru Gardianul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare